FOTBAL  »  Superliga  »  

CS Universitatea // Probleme la Craiova: Ivan Martic vrea să plece din cauza soției

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2019 12:47

Președintele Sorin Cârțu (63 de ani) a confirmat că Ivan Martic (29 de ani) vrea să plece, dar speră ca „noul suflu apărut la echipă” după venirea lui Pițurcă să-l întoarcă din drum. 

Ivan Martic este și în acest sezon unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei, cu un gol marcat și o medie a notelor gsp de 6,33. Însă intrat în ultimul an de contract, fundașul croato-evețian ar vrea să plece. Zvonuri au fost încă din vară, iar președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a confirmat intenția jucătorului într-un interviu acordat postului „Radio Sud”. 

O problemă e și soția 

„Am înțeles că vrea să schimbe aerul. Dar mai este perioada asta de iarnă, e alt suflu la echipă și sperăm să mai reflecteze și să-și schimbe gândurile. Dar, dacă în cele din urmă se va hotărî să schimbe aerul, nu ne putem opune. Decizia e la el”, a spus Sorinaccio. 

Fostul jucător și antrenor al Craiovei a admis că plecarea lui „ar fi o mare pierdere. E un jucător de calitate, absența lui s-ar simți. Cu Iașiul s-a văzut, ne-au lipsit centările lui”. Problema nu este însă neapărat jucătorul. 

Sursele Gazetei susțin că soția e chiar mai hotărâtă decât el să părăsească Bănia. Viața în România n-ar fi chiar pe placul ei și consideră că trei ani petrecuți la noi în țară ar fi „de ajuns”. 

+16 FOTO

Două soluții viabile 

În cazul plecării lui Martic, antrenorul Victor Pițurcă are la îndemână două soluții. Prima e fostul internațional Alexandru Mățel, 29 de ani, pe care l-a adus special de la Hermannstadt pentru a compensa o eventuală despărțire de jucătorul croato-elvețian. Iar cealaltă este Ștefan Vlădoiu. Un apărător Under 21 pe care l-a testat la 1-1 cu Poli Iași și care a reușit să-l convingă.  

31 august 2017e data la care Martic a venit la Craiova, de la HNK Rijeka. Liber de contract. Una dintre cele mai bune achiziții făcute de olteni în ultimii 5 ani

800.000 de euroe cota de piață a fundașului croato-elvețian la ora actuală

VEZI ȘI:

Adrian Mutu își anunță revenirea în Liga 1: „Vin acasă să mă lupt cu Pițurcă și Hagi” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
tequlix
tequlix  •  09 Octombrie 2019, 09:38

Martic e fundas lateral, nici decum fundas central

antalmihai
antalmihai  •  08 Octombrie 2019, 22:40

Eu sper sa revina, il apreciez f mult!

10214677553598960
Varul George  •  08 Octombrie 2019, 21:05

Ar fi ideal sa nu mai bagati in ele ... Martici pe pagina de facebook spune clar ca e o minciună marca GSP ... URAT DIN PARTEA VOASTRĂ

Vezi toate comentariile (17)
Comentează