FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Ce înseamnă pentru FCSB decizia de azi! Cum pierde echipa lui Gigi Becali bani și coeficient UEFA

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 14:18

CSA Steaua este deținătoarea palmaresului echipei de fotbal Steaua, de la înființare, în 1947, până în 2003.

Decizia nu e definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel. 

Dacă decizia de azi nu se va schimba la apel, FCSB va fi afectată pe plan european, în ceea ce privește coeficientul UEFA, urmând să piardă Cupa Campionilor Europeni și să aibă un coeficient mai mic

În acest moment, la UEFA, FCSB figurează ca deținătoarea CCE.

Pe un clasament al ultimilor 10 ani, FCSB este pe locul 48, cu un coeficient de 58.000. Pierderea Cupei Campionilor ar duce la scăderea acestuia cu 4 puncte. Astfel, echipa roș-albastră ar ajunge pe poziția 54.

„Doar pierdem puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient”Gigi Becali pentru GSP.RO

fcsb PIERDE DOAR PE PLAN FINANCIAR

Dacă i se va scădea coeficienul, FCSB nu va avea de suferit la tragerea la sorți din tururile preliminare și grupele competițiilor europene.

Echipa lui Becali, când se va califica în grupe, va pierde pe plan financiar, coeficientul fiind luat în calcul în momentul în care se face distribuirea banilor.

Citește și:

Dinamo, cea mai titrată echipă din Liga 1! Cum arată topul trofeelor din prima ligă + clasamentul all-time

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (190)
cretzu03
cretzu03  •  05 Iulie 2019, 23:34

Talpan si drogatii lui din galerie au castigat!!! Dar ce au castigat? Nimic!!! Defapt au distrus! Ca orice roman tembel in loc sa construiesti mai bine distrugi. Si la anu tot in liga 4!

theman30
theman30  •  05 Iulie 2019, 19:58
Postat de mario_rdfe pe 05 Iulie 2019, 19:55

Suporterii stelei trebuie sa puna mana de la mana sa ii faca statuie lui talpan..care este foarte aproape sa desfiinteze fcsb si sa il invinga pe becali..fcsb o sa mai existe maxim un an..

din 2014 zici asta...suntem in 2019,pe bune,nu te-ai saturat?

mario_rdfe
mario_rdfe  •  05 Iulie 2019, 19:55

Suporterii stelei trebuie sa puna mana de la mana sa ii faca statuie lui talpan..care este foarte aproape sa desfiinteze fcsb si sa il invinga pe becali..fcsb o sa mai existe maxim un an..

Vezi toate comentariile (190)
Comentează