FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CSA STEAUA // FOTO Probleme pentru Talpan » A fost așteptat de ultrașii rapidiști la intrarea în complexul "Lia Manoliu"

Florin Talpan la sediul FRF // Foto: Alin Grigore +3   FOTO
Florin Talpan la sediul FRF // Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:03

Florin Talpan a fost convocat astăzi de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul e reprezentat de declarațiile colonelului, care a afirmat că politicul ar controla comisiile AMFB și FRF (vezi detalii AICI).

Steaua a pierdut pe teren lupta cu Rapid pentru promovarea în Liga a 3-a, însă Talpan continuă la comisii. Astăzi, juristul CSA a avut o surpriză neplăcută. La una dintre intrările în complexul "Lia Manoliu" din Capitală, aproximativ 30 de fani rapidiști l-au așteptat pe Talpan pentru a-i cere socoteală, afirmă surse FRF.

Colonelul a rămas aproximativ o oră după ședință pentru a scăpa de furia suporterilor, supărați din cauza reclamațiilor făcute. Oamenii de ordine din interiorul complexului au fost nevoiți să le transmită ultrașilor că Talpan a părăsit împrejurimile printr-o altă ieșire pentru a evita un eventual conflict.

Sprijin neașteptat

Asociația Sportivă FC Progresul, prin intermediul lui Tudor Iacov, a făcut o cerere de intervenție (vezi AICI) pentru a-l susține pe Florin Talpan. A fost alături de el pe toată durata întrevederii, care s-a soldat cu o amânare pentru săptămâna viitoare. 

Vezi și: Talpan acuză PSD că susține Rapid și e categoric: "FRF este controlată politic! Fac plângere la DNA pentru trafic de influență"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
119504918941829
Gyr Gyr  •  26 Iulie 2018, 09:28

NU VI SE PARE CA SEAMANA CU MIRITZA? PARCA SINT FRATI. FIGURA ATLETICA UNDE NU FUNCTIONEAZA DECIT ROMBECEFALUL CA DIENCEFALUL ESTE LA ANALIZE.

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  26 Iulie 2018, 00:42
Postat de catalynn pe 25 Iulie 2018, 23:02

Întrebarea nu e de ce ti-a fost rusine cu vechiul nick, ci daca Academica Clinceni va fi recunoscuta de UEFA drept continuatoarea Stelei ‘86 :-))) Cat despre sloganuri puteți începe cu ceva original :-))) Suntem Academica ale, ale ale , suntem Clinceni ale, ale ale!!! :-))))

Prostea,nu mi-a fost rusine ,dar am uitat parola.Si n-am chef sa mai recuperez contul.Eu la anul o sa strig in continuare pe stadion hai Steaua,voi o sa strigati in continuare in fata amfb ca nu stiu ce echipa avantul prabusirea nu avea voie sa dea mai mult de 2 goluri pe meci.Si din cauza asta jucatorii vostri nu s-au putut concentra si nu au ajuns la baraj.Hai ca esti ptost.Baga-o pe aia cu baietii cu ochii albastri.

7clonareal
7clonareal  •  25 Iulie 2018, 23:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează