FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CSA Steaua sau FCSB? Adi Popa, omul coborât din Peluza Stelei, și-a ales tabăra

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 20:09

Adi Popa (30 de ani) a fost împrumutat de Reading la Ludogoreț până la finalul sezonului. Fostul mijlocaș al celor de la FCSB susține în continuare formația patronată de Gigi Becali.

"Eu sunt suporter FCSB şi o să rămân suporter pentru totdeauna. Îmi doresc să câştige campionatul. Le ţin pumnii la fiecare meci şi sper ca la final să fie pe primul loc.

Am avut 4 ani şi jumătate foarte frumoşi acolo şi, din respect, nu este frumos să comentez ce se întâmplă acolo. Voi merge la meciurile ce sunt în Bucureşti și voi avea oportunitatea de a ajunge. Fiind mai aproape de casă, voi merge pe stadion şi îi voi susţine", a declarat Popa pentru TV Telekom Sport.

Mergea în peluză la meciurile Stelei

Adi Popa a fost aproape de gruparea roș-albastră de mic. Fotbalistul era nelipsit din tribunele arenei din Ghencea, asistând la meciuri chiar din Peluza Sud, cea care îl contesta pe Gigi Becali și care a ales acum să susțină proiectul CSA Steaua.

Vezi și: 

Dezvăluri din culisele FCSB » Dică îl dă de gol pe Becali: "Ei s-ar putea să plece"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
partea47mea
partea47mea  •  31 Decembrie 2018, 06:36

Cu grija deosebit de dezinteresata a ziaristilor ,din cand in cand mai apare cate un *** de "fost stelist" care-si da cu parerea despre Steaua .Evident el fiind fcsbist de mic.Cel putin jenant!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  30 Decembrie 2018, 17:37

Faliment la un club de stat DE MARE PRESTIGIU , STEAUA Bucuresti cu buget pe masura , doar un neica nimeni poate crede o asa enormitate . Sa nu calcati prin Ghencea dupa 2020 , ca nu ne face vreo placere sa ne scandati numele clubului nostru ca sa ne sfidati si istoria si traditiile si Gloria clubului , doar ale noastre , pe noul Stadion STEAUA !

manutd.steaua
manutd.steaua  •  30 Decembrie 2018, 17:25
Postat de lucghencea pe 30 Decembrie 2018, 17:19

UEFA e pusa in tema si o sa apara si restul de consecinte pentru furtul de identitate si de performante intre cluburi care nu au nicio legatura nici juridic si nici sportiv unul cu celalalt . Asociatia F.C STEAUA avea drept de marca pe 20 de ani dar fara drept de transfer spre o alta entitate . Palmaresul clubului militar detinut de stat STEAUA Bucuresti apartine prin insusi statutul clubului exclusiv clubului STEAUA si nu poate fi sub nicio forma instrainat fiindca statutul e publicat in monitorul oficial si e lege , iar restul disputelor se vor rezolva pe parcurs . Asociatia F.C. STEAUA e lichidata de cioban inca din februarie 2003 pe plan sportiv iar pe plan juridic ulterior ca sa se ingroape datoriile . Sa nu se uite in primul rand ca ciobanul vrea anuleze marca STEAUA ca sa distruga clubul STEAUA iar asta e cel mai relevant in final . Vrea chiar distrugerea STELEI , mari pseudostelisti si fecesebisti sadea .

csa distruge Steaua,o sa vedeti! pai dupa cum spui tu,statul a fost pagubit si ar trebui sa scoata palmaresul si marca la licitatie,ca sa-si acopere gaura.asta insemana ca csa nu are nici o treaba cu echipa din 47! Asa cum a fost la Craiova,o sa fie si aici si o sa ramaneti o gloata de idioti cu palmares si echipa din 2017,ciobanul cu fcsb si palmares din 2003 si Steaua din 47 pana in 2003,FALIMENT!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează