FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

CSMS Iaşi are un antrenor nou, iar conducerea i-a impus un obiectiv îndrăzneţ: 17 puncte din 21!

Napoli, 52 de ani, a mai pregătit în România echipele U Craiova, Astra și Severin
Napoli, 52 de ani, a mai pregătit în România echipele U Craiova, Astra și Severin

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 22:33

Prunea i-a impus un obiectiv extrem de îndrăzneţ lui Napoli, în condiţiile în care formaţia din Copou a strîns pînă acum numai 4 puncte în 10 runde.

Nicolo Napoli rămîne la Iaşi doar dacă salvează clubul moldav de la retrogradare, dar italianul ar putea fi demis chiar înainte de finalul turului!

Preşedintele Florin Prunea are gînduri mari, în ciuda parcursului catastrofal al echipei de pînă acum. "Ne gîndim la 17-18 puncte pînă în iarnă. Dacă nu facem nici 15, situaţia va deveni cu adevărat gravă!".

În primele 10 etape, formaţia pregătită de Lăcătuş, apoi de Chirilă a reuşit să adune doar patru puncte, fără să bifeze vreo victorie! Pînă în iarnă, mai sînt de disputat şapte partide, deci în joc mai sînt 21 de puncte.

Napoli a acceptat provocarea, deşi programul e infernal: "Mă interesează punctele, nu altceva. Ştiu că în România nu se dă timp antrenorilor pentru a lucra. Vom încerca să pornim cu dreptul vineri şi să batem acasă Botoşaniul".

"Voi încerca să salvez echipa, care are un grup bun. Am mai lucrat cu Olah, Mitici, Caparco sau Mihalache. Wesley este un jucător foarte important pentru noi" (Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi)

637788-program-iasi.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
solomon_i
solomon_i  •  16 Octombrie 2014, 19:21

Cum naiba sa faca 17 puncte daca este si asta adus pentru 5 etape ? A inceput era antrenorilor de "5 etape" la Iasi, sub atenta indrumare a presedintelui Prunea!

thedronius
thedronius  •  16 Octombrie 2014, 15:31

Cel mult 6 puncte din 2 meciuri, nu spun care. Asta daca le castiga, altfel vad doar 2 puncte in dreptul lor.

dalvis76
dalvis76  •  16 Octombrie 2014, 11:52

greu de crezut daca fac 12 puncte tot este bine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează