FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

CSU Craiova aruncă titularii în luptă contra FCSB-ului! Vedeta echipei anunţă: ”Venim cu capul sus şi vrem să câștigăm”

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 16:15

Oltenii vin să învingă FCSB pe Național Arena, mânați în luptă atât de acuzele din ultima perioadă contra grupării din Bănie, cât și de faptul că n-au mai învins rivala din Capitală.

Gigi Mulțescu îi are la dispoziție și pe Băluță, și pe Mateiu, care au avut probleme medicale în ultima perioadă, iar acum ambii fotbaliști pot intra în primul "11" contra lui Reghe și compania.

Ivan este și el în pole position să apară titular sâmbătă seară. Andrei vrea să marcheze din nou contra roș-albaștrilor. Primul său gol în tricoul Craiovei în Liga 1 a fost chiar în poarta FCSB-ului.

"La Bucureşti va fi un meci foarte greu. Trebuie să facem un joc bun pentru a avea moral pentru partida cu FC Voluntari din Cupă. În meciul cu FCSB nu o să răspundem la provocări, noi o să ne vedem de meciul nostru. Nu o să fim bine primiţi acolo, după cum s-a vorbit despre noi în ultimul timp, dar vom merge cu capul sus să câştigăm meciul cu FCSB", a spus atacantul oltean.

"Eu sunt mândru că joc la Universitatea Craiova. Îmi doresc să joc din primul minut în fiecare meci, să marchez şi să dau ce am mai bun pentru echipa mea. Ultimele două etape noi am arbitrat play-off-ul şi sperăm să jucăm cât mai bine şi în ultima"
Andrei Ivan, atacant CS U Craiova

  • FCSB - CSU Craiova se joacă sâmbătă de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi va fi în direct pe TV Digi Sport 2, TV Dolce Sport 2 şi LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
kla2005
kla2005  •  12 Mai 2017, 11:05

Nu mai au finala? Nu mai trebuie odihniti jucatori? Ce chestie...

9orthopaedic
9orthopaedic  •  11 Mai 2017, 19:34

care vedete ? simbriasii astia din oltenia deabia pot vorbi.....ivan zici ca vine de la clasa ajutatoare.... *** marcel popescu o epava clontoasa, nici nevastasa nu -l mai suporta...cat priveste patronul rotaru ,un fel de becali ***.... prostii neamului, fuduli si cu o lingurita de neuroni...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_.vs
iosif_.vs  •  11 Mai 2017, 19:18
Postat de andrei.f pe 11 Mai 2017, 18:45

Eduard, păi Steaua i-a bătut pe juveţi pe unde i-a prins, şi la ei acasă. Pot să joace şi cu băluţă şi cu căluţă şi cu ivan şi cu turbincă !

O sa vezi ca nu o sa castigam. O sa tina de 0-0, o sa se apere Multumescu tot meciul, iar noi vom termina pe 3.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează