LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA - ASTRA 1-0

CSU CRAIOVA - ASTRA 1-0 // Astra iese la atac după arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Ar trebui să vorbim despre «intenție» sau despre «greșeală»?”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 17:22

Astra a emis un comunicat de presă cu privire la arbitrajul lui Istvan Kovacs din meciul pierdut de giurgiuveni în deplasarea de la CSU Craiova, scor 0-1.

Echipa lui Costel Enache putea primi o lovitură de pedeapsă la un henț în careu al lui Bancu, însă „centralul” a lăsat jocul să continue. Toți experții în arbitraj au susținut după meci că trebuia să se dea penalty.

„Dacă așa este «moda», nu suntem de acord cu ea! Nu trebuie ca o echipă să fie dezavantajată flagrant, așa cum a fost cazul Astrei la Craiova și să facă apoi presiune mediatică, pentru a spera că astfel de episoade nu se vor repeta…

Sperăm în continuare doar într-un climat normal, în care fotbalul să fie încurajat, creșterea valorică să se vadă pe teren, iar ierarhiile să fie stabilite firesc, fără influența unor «factori externi»! Din păcate, la Craiova nu a fost așa, întâmplător sau nu, această situație apărând exact odată cu startul play-off-ului! Ce să înțelegem? Că până acum a «fost liniște», dar acum încep «furtunile»? Că sunt alte interese privind ierarhiile? Ar trebui să vorbim despre «intenție»sau despre «greșeală»?

Cum poate fi explicată decizia neacordării unui penalty recunoscut și de jucătorul advers? A acordării unor cartonașe galbene, pentru echipa noastră, venite în urma unor faulturi nesancționate ale adversarilor (situația lui Zoua)? A «trecerii cu vederea» a unor atacuri care au depășit «limitele» (revedeți lovitura primită de Bejan)? Și multe altele…

Nu se pot explica și este trist că, la ieșirea din teren, unii arbitri privesc în gol, pe lângă partenerii de întrecere sau evită să explice deciziile luate! Nu acesta este spiritul fotbalului!”, se arată pe site-ul Astrei.

4a fost nota primită de Kovacs din partea Gazetei pentru evoluția de aseară

Citește și:

Penalty clar refuzat de Kovacs! Astra a fost dezavantajată clar cu CSU CraiovaPovestea copilului genial, exmatriculat în România, ajuns milionar în Silicon Valley la doar 20 de ani
Libertatea
Comentarii (5)
pittt  •  12 Martie 2019, 09:00
Postat de fcu1948 pe 11 Martie 2019, 21:20

Ăștia de la Astra chiar au tupeu sa pretindă arbitraj corect atunci când joaca împotriva clonei pesediste. Partidul este in tot și in toate. Trăiască Dragnea, Olguța și clona pesedista!

Hai sa-ti dau un citat din ce ai scris tu pe un site cu FCU: ,, Pai și atunci de ce p-m-tii comentezi pe aici și nu-ți vezi de treaba ta? Nu va interesează, dar va băgați mereu in seamă exact cum se baga musca in posteriorul calului. Pesemne ca va place sa mâncați de acolo!""

fcu1948  •  11 Martie 2019, 21:20

Ăștia de la Astra chiar au tupeu sa pretindă arbitraj corect atunci când joaca împotriva clonei pesediste. Partidul este in tot și in toate. Trăiască Dragnea, Olguța și clona pesedista!

fcsb.clubul.prostilor  •  11 Martie 2019, 20:26
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 11 Martie 2019, 18:13

Lovitura lui Bejan .Daca el si-a rupt arcada dand in ceafa lui Kelic fara sa loveasca mingea trebuia lovitura libera pentru Craiova si cartonas galben pentru Bejan. Daca acelasi Bejan il impinge pe Kelic usor zic unii ,dar ii mai da si-un genunchi in spate nu e 11 m?! Daca Fortes e lovit din spate de galben ,nu se da nimic si imediat Astra primeste lovitura din apropierea careului de 16m,asta ce e? Kovacs a vazut hent la Bancu ,dar el stia ca n-a dat la inceputul meciului 11m la Kelic si a compensat.

Genunchi in spate? :))))) Vezi ca meciul asta s-a jucat aseara.

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Milan - Parma
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Bologna - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Sampdoria - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Juventus
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Udinese - Lazio
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Verona
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×