FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ

CSU Craiova câștigă clar duelul abonamentelor cu FCU Craiova! Diferență uriașă

Oltenii vor fi mulți pe
Oltenii vor fi mulți pe "Oblemenco" și în 2021 - 2022

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 18:41 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 19:31

CS Universitatea Craiova mizează în acest moment pe 4.800 de abonamente, concitadina FCU Craiova, potrivit președintelui Marcel Pușcaș, pe 700.

Universitatea Craiova debutează în Liga 1 2021/2022, contra lui FC Argeș, cu un succes de orgoliu în fața rivalei locale FCU Craiova 1948. A vândut mai multe abonamente decât clubul lui Mititelu.

"Sunt 4.800 în acest moment. Și mai dăm cam o mie companiilor private care au făcut solicitări către noi. Cifra exactă o vom ști într-o săptămână", a declarat directorul de marketing Sabin Hera, pentru GSP.RO.

"N-avem gratuități!"

Președintele lui FCU, Marcel Pușcaș, a anunțat joi 700 de abonamente comercializate. Dar trebuie spus că gruparea condusă de fostul jucător al Stelei, nou-promovată, le-a pus și ceva mai târziu în vânzare.

Pușcaș i-a atacat pe concitadini pe această temă: "La noi, cele 700 cumpărate sunt chiar cele reale, nu cum se vorbește de ceilalți, că sunt susținuți de autoritățile publice, care ar da gratis câte o mie de bilete celor de la salubritate, de la spații verzi, ceea ce nu e rău. Dar sunt două echipe în Craiova și ar putea să fie altfel".

Hera susține însă că nu-i adevărat: "La noi nu există gratuități. Pentru nimeni!". 

2.300de biletele vânduse CSU Craiova până azi la prânz pentru meciul cu Argeș

"Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o așa dezinformare. Eu în locul lor căutam problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi!"
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

CONFERENCE LEAGUE. Întâi în Albania

Craiova va disputa prima manșă a "dublei" cu FK Laci, programată pe 22 iulie, în Albania și nu acasă, așa cum fusese programat inițial. Motivul? Laci și Partizani, calificată la rându-i în turul 2 preliminar, folosesc același stadion. Returul se va disputa pe 29 iulie, pe "Oblemenco", cu porţile închise, oltenii având de ispăşit încă o etapă de suspendare a terenului propriu, după incidentele de la meciul cu Honved (0-0, 3-1 la pen.), din iulie 2019. 

De la stand up cu Bobonete la Universitatea Craiova » Cine e comediantul din conducerea oltenilor

EXCLUSIV Recuperare spectaculoasă pentru CS Universitatea: căpitanul e bun de joc!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
davidgraham
davidgraham  •  17 Iulie 2021, 18:24
Postat de george.br pe 17 Iulie 2021, 18:00

Si la mitingurile PSD, tot despre atasament e vorba...:))))

Domnule Gramofon cine ti-a invartit maneta de data asta ?

george.br
george.br  •  17 Iulie 2021, 18:00
Postat de suporterucv pe 17 Iulie 2021, 15:52

Mare lucru sincer sa ai 4-5 mii de abonati, in contextul in care campionatul nu se castiga !! Asta arata atasament cu adevarat !

Si la mitingurile PSD, tot despre atasament e vorba...:))))

suporterucv
suporterucv  •  17 Iulie 2021, 15:52

Mare lucru sincer sa ai 4-5 mii de abonati, in contextul in care campionatul nu se castiga !! Asta arata atasament cu adevarat !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează