FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 » Fanii oltenilor au răbufnit! Mesaje dure pentru conducere și Devis Mangia

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:09

CSU Craiova a jucat din nou în fața propriilor suporteri cu CFR Cluj, după două meciuri consecutive în care a pierdut: 2-3 în play-off cu FCSB și 1-2 în Cupa României cu Viitorul.

Suporterii oltenilor n-au mai suportat situația de la club și în timpul meciului cu CFR Cluj, încheiat 0-0, au afișat două mesaje cu trimitere directă la conducerea clubului, dar și la Devis Mangia.

„Liga 1 nu e supermarket cu titluri la promoție, performanța se foace doar prin investiție”, a fost mesajul fanilor pentru Mihai Rotaru și restul conducerii.

Nici Mangia n-a scăpat de furia ultrașilor, aceștia i-au scris un mesaj în italiană: „Devis, fără c***e nu batem pe nimeni”.

Vezi și:

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ // GALERIE FOTO Momente cu sufletul la gură la Craiova! Kevin Boli, căzătură TERIBILĂ

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  07 Aprilie 2019, 22:41

Rotaru un papagal, Popescu o petarda, mangia un maimuțoi... Simplu.

2219685258092191
Bajea George  •  07 Aprilie 2019, 22:37

O nulitate de joc, o nulitate de jucători, o nulitate de antrenori ! Adevărul e că nici CFR și nici CSU nu merită să câștige campionatul. Poate Sepsi să joace ceva fotbal !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close