FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Sorin Cârțu critică strategia echipei pe care o conduce: „Trebuie să tragem niște concluzii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:42

Sorin Cârțu, președintele lui CSU Craiova, s-a declarat mulțumit cu rezultatul de egalitate scos cu CFR Cluj, scor 0-0, dar recunoaște că echipa are probleme din cauza strategiei mai puțin reușite în iarnă când l-a vândut pe Mitriță și n-a adus adus alți jucători de aceeași valoare.


„A fost un meci de luptă. Ambele echipe știau ce înseamnă trei puncte. Rezultatul ăsta ne dă mai puține șanse la câștigarea campionatului, dar eu nu sunt foarte dezamăgit de rezultat. N-am avut o superioritate mare asupra adversarului încât să ne plângem că n-am luat toate cele 3 puncte. Am întâlnit o echipă care timp de o săptămână și-a făcut ciclul normal. Noi am avut meciul de Cupă, unde majoritatea jucătorilor de atunci au evoluat și azi. CFR a avut mai multă prospețime.

Din acțiunile noastre s-a văzut lipsa de prospețime. Ne uităm la meciurile cu Steaua și Viitorul și trebuie să tragem niște concluzii. În iarna asta strategia făcută a avut niște minusuri. Trebuie să le eliminăm pentru sezonul viitor”, a declarat Cârțu la GSP LIVE.

„Poziția lui Mangia nu e amenințată. Trebuie să vedem ce se întâmplă și cu jucătorii accidentați” Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // EXCLUSIV Adrian Porumboiu a ieșit la atac » I-a desființat pe Mangia, Hora, Bud și Cristea: „Cu ăștia vor să ia campionatul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  07 Aprilie 2019, 23:43

Poate va reusi Sorin Cartu sa ii explice lui Rotaru ca apeland la mediocritati (antrenor si jucatori) nu va avea niciodata sansa la performanta.

nikolas.
nikolas.  •  07 Aprilie 2019, 23:20
Postat de kautz pe 07 Aprilie 2019, 23:17

Ca bine zici :"DACA"?

sepsi n are nicio victorie in playoff, jucam si acasa pe national arena,in fata proprilor fani, victoria e garantata, o sa vezi.

kautz
kautz  •  07 Aprilie 2019, 23:17
Postat de nikolas. pe 07 Aprilie 2019, 23:13

Acum suntem la mana noastra, daca batem maine Sepsi va zic suta la suta ca luam campionatu, va dati seama cum vom aborda meciu de la CFR din etapa urmatoare, va dati seama ce elan vom avea?? Ii urcam pe garduri daca batem maine pe sepsi.

Ca bine zici :"DACA"?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează