FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2

CSU Craiova - CFR Cluj 3-2. Laurențiu Reghecampf prinde curaj: „Acum sunt 3 echipe care se bat acolo sus!”

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2, prin reușita semnată de Ante Roguljić, în al șaselea minut al prelungirilor. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, nu a fost pe deplin satisfăcut de joc. +7   FOTO
CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2, prin reușita semnată de Ante Roguljić, în al șaselea minut al prelungirilor. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, nu a fost pe deplin satisfăcut de joc.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 22:52 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 23:38

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2, prin reușita semnată de Ante Roguljić, în al șaselea minut al prelungirilor. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, nu a fost pe deplin satisfăcut de joc. 

Reghecampf a fost inspirat, i-a introdus în partea secundă pe Markovic și Roguljic, autorii golurilor decisive. Antrenorul oltenilor a evidențiat și lucruri negative, mai multe greșeli defensive. 

CSU Craiova - CFR Cluj 3-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Aurelian Botezatu
VOCILE GAZETEI
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Aurelian Botezatu

„A fost un meci bun, de luptă, ambele și-au dorit victoria. Au fost multe faze la mijlocul terenului. Am câștigat multe contacte. Trebuie să continuăm pe același drum, urmează meciuri grele cu Farul, la Pitești, în Cupă.

Toți care au intrat azi au intrat foarte bine, Baiaram, Markovici, Ante Roguljic. Au schimbat fața meciului și am obținut toate cele 3 puncte.

Primul gol l-am primit foarte ușor. Trebuie să ne comportăm altfel, ca o echipă care știe să închidă rezultatul. La golul 2 iar am făcut o greșeală colectivă, Nicușor Bancu a greșit, apoi nu reușim să blocăm. Dar am revenit și e bucurie mare”, a fost scurta analiză făcută de Reghecampf, la Orange Sport. 

Reghecampf spune că nu visează la titlu, deși elevii lui sunt mai optimiști. 

„Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Dacă reușim să câștigăm și cu Farul, cu siguranță vom avea șanse la locul 2. Mai mult nu pot spera, trebuie să vedem reacția celor de la CFR. 

Este mai frumos campionatul acum. Sunt 3 echipe care se bat acolo sus. Vor fi meciuri tari. În fine, noi nu avem nimic în mână, cei de la CFR au avantajul”, a concluzionat antrenorul lui CSU Craiova. 

Mă bucur că am reușit să câștigăm. Euforia e mare. Sperăm să mergem tot așa și să ne batem la locul 2, poate și la campionat. Ținta noastră e locul 2, Cupa României. Dacă avem șanse, mergem până la campionat! Nu e problemă. 

Am făcut câteva greșeli în meciurile mult mai ușoare, din păcate. Eu zic că pot să fiu atacantul naționalei. Mă bucur că am făcut un meci bun astăzi, să o țin tot așa și să ajung acolo. Am avut încredere în colegii mei, am simțit că vom câștiga
- Jovan Markovic, atacant CSU Craiova

Citește și alte știri de la CSU Craiova - CFR Cluj:

FOTO Billel Omrani, gest golănesc în CSU Craiova - CFR Cluj » Brigada lui Radu Petrescu a ratat momentul

Pe mâna lui Hindrich » Eroare a portarului campioanei la golul lui Crețu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close