FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2

EXCLUSIV / VIDEO CSU Craiova - CFR Cluj 3-2. Sorin Cârțu a avut un remarcat neașteptat: „Asta chiar a fost o mutare inspirată!”

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Sorin Cârțu (66 de ani), vechiul și viitorul președintele al clubului oltean, fost entuziasmat de prestația elevilor lui Reghecampf. +7   FOTO
CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Sorin Cârțu (66 de ani), vechiul și viitorul președintele al clubului oltean, fost entuziasmat de prestația elevilor lui Reghecampf.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 23:05 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 23:37

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Sorin Cârțu (66 de ani), vechiul și viitorul președintele al clubului oltean, a fost entuziasmat de prestația elevilor lui Laurențiu Reghecampf. 

Sorin Cârțu a fost astăzi singurul candidat la postul de președinte al clubului CSU Craiova. Bucuria a fost dublă, datorită golului marcat de Roguljic în al șaselea minut al prelungirilor. 

CSU Craiova - CFR Cluj 3-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Aurelian Botezatu
VOCILE GAZETEI
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Aurelian Botezatu

VIDEO Sorin Cârțu, după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Aș remarca atitudinea jucătorilor”

„Bănuiesc că am câștigat alegerile astăzi, nu cred că am concurat singur și am ieșit pe locul 2. Dar mai știi? Sunt foarte fericit! Nu neapărat că a venit golul la ultima fază. Era puțin nedrept dacă se termina 2-2. Meritam mai mult, s-a făcut dreptate. 

Aș remarca atitudinea jucătorilor, au trecut după ce au fost conduși cu 2-1. Au reușit imposibilul care se prefigura la un moment dat. Întotdeauna se creează o stare euforică când marchezi la ultima acțiune”, a spus Sorin Cârțu, la GSP Live. 

Baiaram, remarcatul lui Cârțu

Ștefan Baiaram a fost introdus de Reghecampf în partea secundă și a fost lăudat de Cârțu, deși golurile au venit de la Markovic și Roguljic. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a pasat decisiv la reușita de 2-2.

„Mi-a plăcut poziția lui Baiaram, în sprijinirea vârfului. El poate să dea un ritm susținut al jocului. Aici zic eu că a fost o mutare foarte inspirată a lui Reghe. Am câștigat foarte mult prin acest lucru. Și la golul 3, Baiaram a sărit lângă Markovic și a creat dezordine în defensiva adversară”, a declarat Cârțu. 

Citește și alte știri de la CSU Craiova - CFR Cluj:

FOTO Billel Omrani, gest golănesc în CSU Craiova - CFR Cluj » Brigada lui Radu Petrescu a ratat momentul

Pe mâna lui Hindrich » Eroare a portarului campioanei la golul lui Crețu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
elefterie
elefterie  •  11 Aprilie 2022, 05:56

S-a creeat o coaliție suspectă a "specialiștilor" care enumeră tinerele talente din Liga 1, care dau note sau chiar stabilesc "valoare de transfer Transfermarkt"... E ciudat cum tocmai craiovenii Screciu, Markovic, Baiaram, Cîmpanu bat pasul pe loc sau au creșteri infime (deși deja au vechime și multe apariții și realizări în Liga 1!!) în timp ce juni meteorici iexplodează prin presă: Pompescu, Ianis Stoica, David Miculescu, Petrila... Și încă ceva, UN LUCRU OMIS CU TOT DINADINSUL DE PRESA "SPORTIVĂ" - Markovic are și un assist la Naționala mare, încercați să i-l ștergeți??

elefterie
elefterie  •  11 Aprilie 2022, 05:47

Craiova are câțiva tineri U21 extrem de talentați (dar valorile lor Transfermarkt, însumate, abia depășesc valoarea individuală a recentei apariții din vitrina Fcsb, Tavi Pompescu... cât de orb să fie oare Transfermarkt?!): Screciu, Markovic, Baiaram, Cîmpanu. Evident, mai sunt și alții, dar cei 4 amintiți nu pot fi ignorați (sau ironizați - de ce??) la infinit de presa de pe Dâmbovița..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează