FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

CSU Craiova - CFR Cluj // Devis Mangia nici nu vrea să audă de o eventuală demisie: „Am personalitate, mentalitate, cum să demisionez?!”

Devis Mangia
Devis Mangia

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 21:24

Devis Mangia (44 de ani), antrenorul Craiovei, a declarat azi că nu se simte amenințat și nici nu are de gând să părăsească Bănia din proprie inițiativă, trimițând un mesaj ferm suporterilor, chiar și acelora care îl contestă. 

  • Meciul e mâine de la 20:30, pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro

Devis Mangia și-a pierdut zâmbetul și jovialitatea dinaintea meciului cu FCSB. El și Craiova au pierdut pe Național Arena, apoi au fost învinși și-n prima manșă a semifinalelor Cupei României cu Viitorul (1-2). 

Iar „Vulcanul din Bănie" a dat pe afară, fanii i-au cerut demisia italianului.

„După un meci vine un altul, e cel mai bun medicament după un eșec. Personalitate, mentalitate, avem, dar trebuie să înțelegem că nu avem cum greși în acest moment al sezonului. Vom fi foarte concentrați. Nu cred că acela care va câștiga duminică va lua și campionatul.

Noi, dacă vom câștiga, reintrăm în luptă într-un mod important. CFR are mai multe opțiuni, va fi locul 1 și dacă nu va avea aici un rezultat pozitiv. Am auzit ce a cerut tribuna. Sunt momente cu aplauze, sunt momente cu apostrofări, mai puțin bune, face parte din munca de antrenor.

Trebuie să avem personalitate, mentalitate, să continuăm. Eu știu ce facem eu și staff-ul meu, tot ceea ce e în puterea noastră să învingem. Să-mi dau demisia? Exclus, nu face parte din mentalitatea mea!", a comentat italianul în această după-amiază. Care a încercat să pară amuzant atunci când a fost întrebat dacă ar fi de acord ca FCSB să joace meciurile din cupele europene pe noul „Oblemenco": „Nu mă întrebați pe mine, nu sunt eu proprietarul, nu e stadionul meu ca să-l închiriez". 

„Am avut o zi, sâmbătă, ca să pregătim meciul cu CFR. Nu suntem în situația de a putea schimba mulți jucători, dar nu mă interesează calendarul, cum e o echipă sau alta, trebuie să facem cel mai bun meci și să învingem"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

„Noi pregătim toate fazele, inclusiv cele fixe. Noi am făcut ce trebuie, vom continua pe această linie"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Explicațiile lui Kelici

Renato Kelici a ținut să precizeze că el, Mateiu și Răzvan Popa n-au petrecut înaintea meciului cu FCSB. „Voi credeți că dacă am băut sau petrecut înainte de meciul cu FCSB mă mai introducea Mister cu Viitorul?!", a reacționat croatul.

Chefuiră înainte de derby?! O noapte la București, una la Brașov și „recuperare” la Therme pentru 3 jucători ai lui Devis Mangia

Fundașul a vorbit despre partidă: „Am pierdut două meciuri fără a fi mai slabi. Dar cea mai mică greșeală a făcut diferența și-am făcut-o noi. Avem și returul în Cupă, nu am renunțat la acest obiectiv. Nu jucăm ultima șansă la titlu cu Clujul, mai sunt multe meciuri. Sincer, am avea nevoie de mulți suporteri care să ne susțină, fiindcă am câștiga pentru ei. Cine are prima șansă duminică? Nu există așa ceva în fotbal, la un asemenea meci. Orice fault, orice corner contează".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1717336011646542
Florentin Fl Bengus  •  07 Aprilie 2019, 12:38

Mangia stie ca va lua titlul. Asa e programul facut de ani de zile. Asistam de 12 ani la un spectacol grotesc, incurajat de o presa fara vertebre. Ne miram ca nu mai avem fotbal...

cneius
cneius  •  07 Aprilie 2019, 09:26

„Vulcanul din Bănie" a dat pe afară"???

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  07 Aprilie 2019, 07:09

In 4 zile si-a batut joc de tot campionatul, cum sa nu fie demis?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează