FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2

Consens în studio cu privire la o fază din CSU Craiova - CFR » Verdictul specialistului: „Trebuia cartonaș roșu!”

Intrarea lui Daniel Graovac // foto: captură Orange Sport +22   FOTO
Intrarea lui Daniel Graovac // foto: captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 23:47 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 00:04

Basarab Panduru, ex-antrenor secund la CSU Craiova, și Constantin Zotta, fost arbitru, au analizat o fază petrecută în minutul 27 al meciului dintre „juveți” și CFR Cluj. Daniel Graovac, stoper al ardelenilor, l-a lovit cu cotul în cap pe Dan Nistor, intrare pentru care a primit cartonașul galben din partea „centralului” Radu Petrescu.

În minutul 27 al meciului din Bănie, la 1-0 pentru CSU Craiova, Radu Petrescu a scos pentru prima dată cartonașul galben din buzunar. Jucătorul care l-a văzut a fost Daniel Graovac, unul dintre stoperii de la CFR Cluj.

Bosniacul îl lovise cu cotul în cap pe Dan Nistor, exact sub privirea arbitrului central. Radu Petrescu a considerat că „galbenul” a fost de ajuns, decizie cu care Constantin Zotta, fost arbitru, și Basarab Panduru, fost fotbalist și antrenor, nu au fost de acord. 

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2. Prima reacție a acționarilor lui CFR Cluj, după eșecul din Bănie
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2. Prima reacție a acționarilor lui CFR Cluj, după eșecul din Bănie

Consens între Panduru și Zotta despre intrarea lui Graovac din CSU Craiova - CFR Cluj

„Mi se pare foarte gravă intrarea asta. Ții cotul pregătit și te duci cu el direct în capul adversarului, ceea ce îi poate provoca o accidentare destul de gravă. Nistor are noroc că nu se întâmplă nimic, dar intrarea este urâtă rău de tot”, a declarat Panduru la Orange Sport.

„Aici chiar trebuia acordat cartonașul roșu. Dacă la Omrani spun că este între galben și roșu, aici cotul este folosit ca o armă, merge cu el direct în capul adversarului și există intensitate. Se duce în săritură, în viteză!”, a completat Constantin Zotta. 

foto: captură Orange Sport
+18 FOTO

Intrarea lui Omrani menționată de Zotta avusese loc ceva mai devreme, în minutul 16, la 0-0. Atacantul campioanei l-a călcat pe Bogdan Vătăjelu, fără ca mingea să fie în zonă. Cum niciun arbitru nu a observat gestul golănesc, francezul a scăpat nesancționat.

„Este un gest total nesportiv al lui Omrani, îl calcă pe Vătăjelu. Nu știu dacă este de cartonaș roșu, nu este intensitate foarte mare, însă un cartonaș galben cel puțin trebuia acordat. Plus lovitură liberă directă. Trebuie să existe intensitate, brutalitate, violență pentru cartonaș roșu”, a opinat Zotta despre acea fază.

Mai multe știri despre CSU Craiova - CFR Cluj: 

Bordeianu s-a plâns la flash-interviu și a atras ironiile lui Panduru: „S-a prins! Să-i dăm un premiu”

Euforic, Mihai Rotaru mizează totul pe un fotbalist: „Trebuie să dea 35 de goluri lejer”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
legio.sud
legio.sud  •  12 Aprilie 2022, 18:58
Postat de cuviosulmafiot pe 11 Aprilie 2022, 10:06

Siiigur ca e„consens”printre gigiști!Doar,doar vor câștiga și ei la ***,cu țipete și cu„presiuni”!Stai sa-i vedem cu Voluntari!

*** ce ești !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

875360749272795
Costi Corabu  •  11 Aprilie 2022, 12:40

A fost un atac cinic, am vazut in direct. Poate fi o lovitura chiar mortala, stiu sigur ce spun. Ce sa mai zic de "onani", un frustat. Apoi , arbitrul nu a dat 3 cornere clare (bine, a dat unul pro cand nu a fost) Aseara Craiova a jucat fotbal, multe ocazii clare de gol, exact spectacolul de care avem nevoie noi suporterii. Pana la urma, asta e scopul, sa ne bucuram de fotbal.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  11 Aprilie 2022, 10:06

Siiigur ca e„consens”printre gigiști!Doar,doar vor câștiga și ei la ***,cu țipete și cu„presiuni”!Stai sa-i vedem cu Voluntari!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează