FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CHINDIA

FOTO Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1

Laurențiu Popescu, portarul Universității Craiova la meciul împotriva Chindiei/ foto: captură Prima Sport
Laurențiu Popescu, portarul Universității Craiova la meciul împotriva Chindiei/ foto: captură Prima Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 21:35 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 22:13

Laurențiu Popescu (25 de ani) a jucat primul meci în acest sezon de Liga 1 în poarta Universității Craiova împotriva Chindiei, în etapa #21. El a apărat un penalty executat de Celea în minutul 33.

Arlauskis nu a fost nici pe bancă la meciul de pe „Ion Oblemenco”, în timp ce Lazar a fost lăsat pe bancă. Titular a fost Laurențiu Popescu, teoretic a treia variantă de portar pentru CSU Craiova. El a jucat în premieră în acest sezon de Superliga. Nu mai apărase în Liga 1 din sezonul 2029-2020. Mai avea un meci pentru olteni în acest sezon, 1-2 cu Argeș, în Cupa României.

Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1
Laurențiu Popescu apără penalty-ul lui Celea/ captură Prima Sport

Popescu a reușit să apere un penalty la prima partidă a sezonului în Superliga. În minutul 33 al meciului împotriva Chindiei, a scos lovitura de la 11 metri executată de stoperul Celea. Scorul era 2-0 pentru olteni, astfel că târgoviștenii ar fi putut reveni în meci dacă nu apăra Popescu.

Dică și MM sunt „la cuțite”: „Vreau să îi spun asta domnului Stoica!”
CONFLICT
Dică și MM sunt „la cuțite”: „Vreau să îi spun asta domnului Stoica!”

Portarul a ghicit colțul în care a executat Celea, a plonjat bine și a respins în lateral șutul la firul ierbii. A fost apoi felicitat de colegii săi mai experimentați.

Laurențiu Popescu a revenit în vară la CSU Craiova

Laurențiu Popescu a revenit la CSU Craiova în vară, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Poli Iași și FC Brașov.

Portarul este legitimat la Universitatea Craiova din sezonul 2015-2016, iar de-a lungul timpului a bifat 21 de meciul pentru olteni în toate competițiile.

100.000 de euroeste cota lui Laurențiu Popescu, potrivit transfermarkt

Citește și:

Măsură drastică în Superliga » Antrenorul dă afară 9 jucători: „Nu mai putem continua așa”

Debeljuh a anunțat pentru GSP că pleacă de la CFR, un oficial îi răspunde: „A mințit cu tot ce a spus! Ghinionul lui e că am mesajele pe WhatsApp”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
dansy
dansy  •  18 Decembrie 2022, 00:05
Postat de eunescu09 pe 17 Decembrie 2022, 22:27

Am învins cu 3-0 și îmi este rușine ca băieții aceștia îmbracă tricoul Universității Craiova. Cumplit de rușine. Felicitări doar lui Popescu.

Și mie mi-e rusine ca ești suporter al Universității Craiova.Nici nu Cunoști imnul echipei “…și la bine și la rău…” Numai atunci ești suporter când înțelegi ca tb sa fii alături de echipa favorita in orice situație!Mai bine tăceai!

eunescu09
eunescu09  •  17 Decembrie 2022, 22:27

Am învins cu 3-0 și îmi este rușine ca băieții aceștia îmbracă tricoul Universității Craiova. Cumplit de rușine. Felicitări doar lui Popescu.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Decembrie 2022, 22:15

Bravo Popescu! Hai Stiinta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează