FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

VIDEO + FOTO CSU Craiova - Dinamo 5-0. Câinele de circ, umilit și în Bănie » Cum arată ACUM clasamentul din Liga 1

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în epilogul etapei cu numărul 10 din Liga 1. 
 FOTO: Facebook @UCVOficial +11   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în epilogul etapei cu numărul 10 din Liga 1. FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 22:55 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 00:55

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în epilogul etapei cu numărul 10 din Liga 1. 

Programul rundei #10 din Liga 1

Gol Houri, gol Ivan, gol Câmpanu, gol Căpățână, gol Markovic. Gol, gol, gol! În timpul dintre realizările oltenilor curg ocaziile în careul lui Iliev, bulgarul e bombardat și respinge ca un chiaun câteva mingi, derutat și el de tirul la care e supus.

Dacă nu ești suporter al Craiovei ori antidinamovist înrăit, îți e greu să urmărești un astfel de meci. Nici nu prea arată a fotbal, Iliev aruncă mingea "la mălai" și acțiunile vin încontinuu spre poarta lui. Roș-albii au rare incursiuni pe contraatac. Cu fiecare gest ofensiv îndrăzneț, ei îi enervează pe olteni și mai încasează câte o lovitură.

Dinamo, eșec usturător cu CS Universitatea Craiova

Nu e fotbal serios, așa cum Dinamo nu mai deține o echipă adevărată, a mai rămas o coajă cu un miez putred și adversarii din campionat se joacă, pasează coaja de la unii la alții. Reghecampf era chinuit de griji, Universitatea consumase deja multe puncte și rata enorm în meciurile trecute, motiv pentru care alb-albaștrii se află pe un loc de play-out. Un meci cu "câinii" a devenit antidotul perfect pentru depresie, te distrezi garantat!

+7 FOTO

Ca și în eșecul cu FCSB, 0-6, o eliminare a dezechilibrat de tot disputa. Giafer a făcut un fault foarte dur în minutul 6, un atac la granița dintre "galben" și "roșu". Arbitrul l-a mai lăsat pe teren. Fundașul dinamovist a mai faultat o dată după zece minute, de data aceasta în careu. Ivan l-a păcălit ușor cu o frână și Giafer l-a agățat. Penalty și eliminare, sancțiuni care au anticipat diferența uriașă de pe teren și de pe tabelă.

Giafer e unul dintre tinerii pe care specialiști și suporteri îi cereau în echipă atunci când visau un nou Dinamo reformat cu piese produse "în casă". Gabi Răduță, fostul șef al centrului de tineret, a apărut ani la rând în emisiuni TV și în știri de pe site-uri ca un creator al unor viitori mari fotbaliști, șeful unei fabrici de jucători grozavi. 

Forțat de lipsa banilor pentru achiziții, clubul rulează de doi ani zeci de tineri și nu găsește nici măcar unul bun, deși Răduță insista că promovarea "copiilor" lui ar fi calea corectă pentru reformă.

Realitatea e că Dinamo are tineri lipsiți de talent și "consacrați" mediocri, blazați, a căror condiție fizică e dezastruoasă. Cum nu avea fotbaliști, conducerea a avut grijă să nu existe nici antrenor. Colceag nu are nume de tehnician important, nu are experiență, e ridicol când apare la marginea terenului ca să transmită indicații, fiindcă nu-ți vine să-l iei în serios. Se potrivește în peisaj, că nu e mai nimic de luat în serios. 

Clasamentul din Liga 1, după CSU Craiova - Dinamo 5-0

CS Universitatea Craiova ajunge la granița play-off-ului, pe locul 7. Are 16 puncte, doar două de recuperat până la podium. 

De cealaltă parte, Dinamo continuă criza profundă. Pierde al 7-lea meci consecutiv și ocupă penultima poziție.

7.232spectatori au asistat la meci

CSU Craiova - Dinamo 5-0

CSU Craiova - Dinamo » Echipele de start: 

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Conte, Găman, Screciu, Vătăjelu - Nistor, Crețu, Houri - Gustavo, Ivan, Baiaram
REZERVE: Lazar, Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Căpățînă, Cîmpanu, Fedele, Ivanov, Markovic
ABSENȚI: Bancu (suspendat), Koljic (accidentat)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

DINAMO: Iliev - Giafer, Popa, Grigore, Filip - Sorescu, Itu, Dudea - Moldoveanu, Ivanovski, Matei
REZERVE: Eșanu, Radu, Crețu, Amzar, Țone, Borcea, Bani, Neicuțescu, Țîră
ABSENȚI: Nica, Mihaiu, Torje (accidentați), Răuță (suspendat)
ANTRENOR: Sorin Colceag

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Cătălin Popa; A1: Mircea Orbuleț; A2: Marius Marchidanu

Atacantul Universității, Elvir Koljic, nu s-a regăsit în lotul lui Laurențiu Reghecampf pentru acest meci, din cauza unei accidentări în zona inghinală, suferită la meciul cu CFR, din Cupă, informează Prosport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Valeriu Iftime, răbufnire după FC Botoșani - FCU Craiova: „E un nimeni în meseria asta! Atât poate, atât face! Mai e și încrezut”

Mihai Bordeianu, făcut KO în UTA - CFR! Arbitrul n-a dictat nici măcar fault

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (621)
laur33
laur33  •  29 Septembrie 2021, 11:43
Postat de davedanger pe 28 Septembrie 2021, 01:46

invers prostaluel,daca erati voi in situatia noastra erati in faliment de acum 6 ani. atata timp cat infractorii din pecehas nu sunt majoritari la masa credela,nu conteaza. plus ca nu vad niciun judecator sanatos la minte sa apropbe acel plan de reorganizare ataat timp cat ati facut bancruta frauduloasa ultima data. interesul si celor din pecehas si lui negoitza este falimentul,pentru a se sterge urma banilor.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pch-dicteaza-si-in-insolventa-la-dinamo-ddb-642928.html Ia de-aici deșteptule. Citește și mai zi o data ca votul DDB nu contează. Pe urma uită-te în oglinda ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  28 Septembrie 2021, 22:58

Mai frumoasa a fost emisiunea las fierbinti

ucv1948
ucv1948  •  28 Septembrie 2021, 10:16

Dinamo este pe drumul cel bun ...

Vezi toate comentariile (621)
Comentează