FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Burcă, mesaj războinic înainte de derby-ul din Bănie: „Eu nu renunț niciodată. Criticile de la cei care au făcut puțin în fotbal nu ajung la mine”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”.
Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”.

Articol de , - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 14:39 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 01:21

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”.

  • Universitatea Craiova - Dinamo are loc duminică, de la ora 16:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo e pe loc de retrogradare, cu 10 puncte adunate în 15 meciuri, însă Burcă susține că nu simte presiune din partea conducerii. A avut un mesaj războinic la conferință, unde și-a îndreptat atenția și către critici.

Ovidiu Burcă: „Eu nu renunț niciodată”

„S-a terminat prima parte a sezonului. Întâlnim iar Craiova. E un bun prilej să vedem cât am evoluat. La ei s-a schimbat antrenorul, și la jucători se va schimba ceva. Meciul va fi cât se poate de disputat. Știu că e o situație delicată, trebuie să rămânem optimiști. Ultimul meci ne dă speranțe, simt că echipa are forță. S-au întâmplat lucruri care ne arată că începem să fim o echipă. 

Cu UTA am făcut o partidă solidă. Trebuia să luăm măcar un punct. A fost o decizie confuză a arbitrilor care a făcut să nu luăm punct sau puncte. Acest lot a trecut prin multe, echipele nu se fac peste noapte. E momentul să facem puncte. Nu simt presiunea plecării. Oamenii mă pot critica. 

Sunt și critici de care trebuie să țin cont, dar unele sunt de la oameni care au realizat puține în fotbal, așa că acele critici nu ajung la mine. Am transmis entuziasm echipei. Am spus-o și după meciul de la Oradea că eu în viață nu am obținut lucruri ușor. Așa că eu nu renunț niciodată. 

Am soluții, energie, entuziasm. Eu nu simt că e un meci decisiv pentru mine”, a declarat Burcă la conferința de presă.

Domnul Rednic avea niște polițe de plătit lui Dinamo, cred că acțiunile ne definesc ca oameni

- Ovidiu Burcă

Burcă: „N-aș vrea ca jucătorii să cadă într-o capcană”

„Domnul Rotaru a investit multe milioane la Craiova ca să câștige un campionat pe care nu l-a câștigat. Cei de acolo au ambiții mari, au adus un antrenor cu un CV puternic. N-aș vrea ca jucătorii să cadă într-o capcană. Nu suntem bine, trebuie să jucăm mai bine decât cu UTA.

Managementul de la Dinamo n-a fost cel mai bun în ultimii ani. Trebuie să fim răniți în orgoliu. De puține ori o învingea Craiova pe Dinamo în trecut”, a mai declarat Burcă.

Citește și:

Jucătorul lui Dinamo ia presiunea de pe Burcă: „Noi suntem responsabili, nu joacă antrenorul”
DINAMO
Jucătorul lui Dinamo ia presiunea de pe Burcă: „Noi suntem responsabili, nu joacă antrenorul”
Fostul campion cu FCSB îl vede pe Mircea Lucescu în SuperLiga: „Ar fi ca managerii din Premier League”
MANAGER
Fostul campion cu FCSB îl vede pe Mircea Lucescu în SuperLiga: „Ar fi ca managerii din Premier League”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
popescu222
popescu222  •  12 Noiembrie 2023, 05:58
Postat de istet10 pe 10 Noiembrie 2023, 19:00

Da ma, dar te critica destui care au facut mai mult ca tine in fotbal.

Corect!! Vezi Ando, Camataru si altii. Dar asta e tactica lui BUrca sa se agate de scaun, lasa impresia ca cei care il critica sunt doar hateri. Bine bai Burca, nu renunta, du-ne inapoi in B ca acolo e posibil sa castigi si tu meciuri si iti refaci imaginea. Apropo, parca ziceai ca in noiembrie o sa aratam bine?... hai sa vedem cum aratam in seara asta, ca e deja mijloc de noiembrie.

dandana
dandana  •  10 Noiembrie 2023, 21:13

La cum a jucat Craiova în ultimul timp, Dinamo ar trebui sa spere. Iubesc Craiova, dar azi chiar este la cel mai jos nivel de la promovare

dandana
dandana  •  10 Noiembrie 2023, 21:12
Postat de 22cea pe 10 Noiembrie 2023, 17:00

Daca scapam cu mai putin de trei este ca o victorie pentru noi ,du-te Burca , du-te !

Dar ști ca nu este vina lui, și vina foștilor patroni care azi își dau cu părerea. Aceste cluburi au fost distruse de oameni fără cap. Nu poți distruge un club de tradiție și sa ai nesimțirea de a mai vorbi ca nu fac actuali ceva. Nu sunt banii, nu poți face nimic

Vezi toate comentariile (5)
Comentează