FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Neagoe demontează „convenția” dintre Becali și Rotaru: vrea să treacă peste FCSB

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre „convenția” anunțată de Gigi Becali, patronul FCSB, cu Mihai Rotaru, finanțatorul echipei oltene.
Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre „convenția” anunțată de Gigi Becali, patronul FCSB, cu Mihai Rotaru, finanțatorul echipei oltene.

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 17:59 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 18:16

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre „convenția” anunțată de Gigi Becali, patronul FCSB, cu Mihai Rotaru, finanțatorul echipei oltene.

  • Universitatea Craiova - Farul are loc sâmbătă, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1

„Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj”, declara Gigi Becali marți.

Farul, decimată înaintea „decisivului” cu Universitatea Craiova » Încă doi titulari, OUT. 6 absenți în total
Farul - Rapid 7-2
Farul, decimată înaintea „decisivului” cu Universitatea Craiova » Încă doi titulari, OUT. 6 absenți în total

La conferința premergătoare meciului cu Farul, Neagoe și-a expus opinia, considerând că totul a fost o glumă făcută de Gigi Becali.

Eugen Neagoe a vorbit despre „convenția” dintre Becali și Rotaru

„Nu există un pact, probabil a spus o glumă patronul FCSB-ului, trebuie luată ca o glumă. Ne dorim să terminăm pe locul doi, dar ne vom bate și vom trata fiecare meci cu seriozitate. Ne dorim să urcăm în clasament.

Încercăm să urcăm în clasament, pe locul trei sau doi. Să ajungem pe locul doi nu depinde doar de noi, asta ar însemna să nu mai câștige FCSB niciun meci, ceea ce este greu de crezut că se va întâmpla. 

Băieții știu care este obiectivul nostru, cu siguranță vrem să mergem în competițiile europene”, a declarat Eugen Neagoe, la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul.

VIDEO. Becali, despre finalul sezonului și lupta la titlu: ”Am o convenție cu Rotaru”

Citește și:

Titlul se decide la „indirecte”! Aliații Farului: Rapid, CFR și Craiova! Cu FCSB e doar Sepsi

Cade recordul de spectatori! Număr uriaș de bilete vândute pentru FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dandana
dandana  •  13 Mai 2023, 09:59

Neagoe lasă-ne și du-te te rugam fin suflet. Nu faci altceva decât sa ne enervezi, bai nu ai bătut decât echipele foarte slabe și ai făcut egal norocos și cu fcsb, dar și cu CFR din greșeli de arbitraj. De ce trebuie sa deschizi tu gura? Nu vezi ca tu nu ai dreptul, ai distrus-o echipa asta mai rău ca Balint. Cred ca dacă aveam răbdare cu el, era mai bun decât tine. Aveai tupeu sa spui ca tu aduci campionatul, dar ești vai mama ta ca antrenor. Te rugăm taci și nu ne mai enerva. Joc asa de urât nu am văzut nici cu grecul ala sau ce naiba era. Nu ai nici-o strategie de joc. Jucam la ce-o fi

dandana
dandana  •  13 Mai 2023, 09:54

Craiova are uni dintre cei mai leneși jucători din liga 1-a, iar Neagoe nu a făcut altceva decât să îi aducă și mai jos. Nu este agresivitate, nu este strategie, și doar sa nu luăm gol și sa dăm unul dacă putem. Și vine el și zice ca vrea peste fcsb când v-au bătut acasă și este rușinos, când voi deabia ați bătut rapid în 10, iar Farul le-a dat 7. Neagoe *** frate la Cluj și lasă-ne cu *** astea, de ce *** rotaru vrea sa distrugă tot nu știu. Nu ai reușit sa bați niciuna dintre fcsb, farul și CFR, dar te dai în stambă urlând în presa cât de tare ești. Ești mic, noua ne trebuie un Reghe, un Craioveanu în conducere dar și antrenor secund sa se obișnuiască, apoi sa ia frâiele echipe când va fi nevoie. Sa terminăm cu Cîrțu ca este depășit de mult timp, decand s-a retras din fotbal. A dat afară antrenori care nu trebuia, vorbește numai prosti la tv care ambiționează adversari. Bnu poți tăcea *** din gură Cîrțule? Chiar trebuie sa suferim noi din cauza guri tale? Rotare Fă-i ceva ca deja sunteți jos de tot, iar asta nu este o glumă. Nu mai creste jucători, și integrează jucători buni în într-o echipă puternică. Gata cu mari speranțe ca nu mai merge, nu vom câștiga în veci cu ele. De cât cu Markovici care este cel mai leneș jucător din România, mai bine bagă-l pe nepotul lui Balaci care are spirit de oltean. Aici greșesc total, vedeți ca nu merg, treceți în linie moartă. Iar pe Nistor nu trebuia să-l dați până în vară, cine a luat decizia asta trebuie sa demisioneze.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

compagno
compagno  •  13 Mai 2023, 08:07

*** din Mogosoaia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close