FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Craiova a ieșit din lupta pentru titlu, iar oltenii și-au stabilit alt obiectiv: „Mai luptăm doar pentru asta”

Foto: CSU Craiova
Foto: CSU Craiova

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 10:25 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 10:36

CSU Craiova a pierdut o șansă importantă de a reveni în lupta pentru titlul, în urma înfrângerii cu Farul Constanța, scor 2-3. Marcatorul celui de-al doilea gol pentru formația din Bănie, George Cîmpanu (22 de ani) a explicat care este noul obiectiv al echipei.

Mijlocașul celor de la CSU Craiova s-a arătat dezamăgit după jocul prestat cu Farul Constanța și speră ca oltenii să obțină la final, măcar un loc în cupele europene. Oltenii nu mai au șanse la titlu, după ce distanța față de liderul Farul s-a mărit la 10 puncte.

Florin Răducioiu a analizat lupta la titlu din Superliga: „FCSB nu merită să devină campioană” + „Echipa cu cele mai mari șanse”
PLAY-OFF
Florin Răducioiu a analizat lupta la titlu din Superliga: „FCSB nu merită să devină campioană” + „Echipa cu cele mai mari șanse”

George Cîmpanu: „Nu mă interesează CFR- FCSB”

„Este dezamăgire mare după ce ai condus în două rânduri și apoi cei de la Farul ne-au întors. Nu știu ce șanse mai avem pentru titlu, dar e foarte greu pentru că celelalte contracandidate trebuie să se încurce. În plus Farul este o echipă foarte bună și foarte greu de oprit. 

Totuși, mai sunt 7 jocuri, 7 finale pentru noi și trebuie să le tratăm ca atare. Categoric, e cel mai echilibrat play-off și play-out de când a fost implementat acest sistem. N-am nicio așteptare referitor la FCSB cu CFR, era important doar rezultatul nostru. Chiar dacă nu va fi titlul, obiectivul va rămâne  accederea  în cupele europene”, a spus George Cîmpanu.

VIDEO. Eugen Neagoe, după Farul - CS Universitatea Craiova: „Am făcut greșeli”

„A fost un joc spectaculos. Am început ambele reprize foarte bine, am condus, dar din păcate am făcut niște cadouri foarte mari. Nu trebuia să se întâmple asta, dar s-a întâmplat. Am făcut greșeli. 

Mulți jucători nu au fost la nivelul pe care mi l-aș fi dorit. Am pierdut cu ușurință mingea, iar Farul ne-a prins descoperiți și ne-a dat gol. Nu am știut să gestionăm bine, să pasăm. Ne-am speriat și nu știu de ce, pentru că avem jucători foarte valoroși”, a declarat Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Citește și alte știri: 

Tătărușanu pleacă de la AC Milan, dar poate rămâne în Serie A » Formația aflată pe urmele fostului portar al naționalei

Ilie Dumitrescu, reverențe în fața lui Gică Hagi, după victoria obținută în fața Craiovei: „Are ochi! E singurul manager din România”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  09 Aprilie 2023, 21:18
Postat de FCUCraiova pe 09 Aprilie 2023, 18:25

Hopa se cearta mogosenii intre ei =))))))

Iar ai fumat prazul???

.k.u.b.a.
.k.u.b.a.  •  09 Aprilie 2023, 21:13
Postat de FCUCraiova pe 09 Aprilie 2023, 18:25

Hopa se cearta mogosenii intre ei =))))))

:))))

dandana
dandana  •  09 Aprilie 2023, 20:41

Vad numai prosti de genul cum craiova luota pentru fcsb si altele. Craiova nu luota decât sa vândă rotaru jucători inafara de kolici si alti 2 nu ii văd la performanță cum spun anual. Eu nu-i vad anul asta nici la lovul 4, tare imi este ca nici in europa nu intra. Daca-l impunem oe Bairam, Markovici si Ivan pentru vanzari in echipa, craiova nu poate crește niciodată. Aud ca au băgat bani la craiiva. Ok! Bai dar ca va faceti publicitate pe spatele Craiovei ați plătit? Rotaru doar a profitat, si facem pariu că nu au nici pierdere. Ei au luat bani, dar imprumutul a rămas in picioare

Vezi toate comentariile (10)
Comentează