FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 //

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Corneliu Papură are un regret mare: „Având in vedere aspectul jocului, meritam să înscriem”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 23:53

 FCSB i-a administrat o înfrângere dureroasă Craiovei, scor 0-2.

Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, este nemulțumit de rezultat și este de părere că echipa sa merita cel puțin un gol.

„Având în vedere aspectul jocului, meritam să înscriem. Am avut ocazii mari de gol şi regretul este că nu am înscris. Important este că nu am cedat, mai ales cu un asemenea public. Am presat atât cât am putut şi ne-am creat ocazii. Păcat, mare păcat.

Speram, prin înălţime, fiind un atacant de careu, cu o forţă mai bună, mă gândeam că vom reuşi să înscriem, dar şi el a fost neinspirat. Ne rămâne să câştigăm ambele meciuri. Să jucăm şi să câştigăm ambele meciuri, să fim în obiectiv, calificarea într-o cupă europeană. Eu am spus de la începutul sezonului că merităm să ne batem la primele locuri. Cred că meritam mai mult în acest sezon", a declarat Corneliu Papură, la TV Telekom Sport.

CSU Craiova este pe locul 3 în clasament cu 36 de puncte. FCSB s-a îndepărat de oltenii, echipa lui Mihai Teja a ajuns la 42 de puncte.

VEZI și:

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // FOTO + VIDEO CSU Craiova, victima de serviciu! FCSB și-a asigurat locul 2 și încă speră la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează