FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Dennis Man dezvăluie un conflict pe tunel: „E frustare mare!”

Dennis Man, cu numărul 98
Dennis Man, cu numărul 98

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 23:07

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 //Atacantul Dennis Man, marcatorul celui de-al doilea gol, a vorbit despre victoria celor de la FCSB cu CSU Craiova, 2-0, din etapa a 8-a din play-off.

„A fost un meci foarte greu, cu încărcătură. Ne bucurăm că plecăm cu cele trei puncte de aici și încă suntem în lupta la titlu. Da, înainte de gol am avut două ocazii. Nu le-am tratat cum trebuie. Dar până la urmă mă bucur că am marcat.

Important este că am câștigat azi și punem presiune pe CFR Cluj. Sunt două puncte și așteptăm meciul de mâine (n.r. luni se joacă Astra - CFR Cluj). Vedem ce va fi și o vom lua de la capăt.

Cred că cei de la Astra vor juca serios, orice jucător profesionist vrea să câștige. În orice meci e presiune pentru noi. Ne bucurăm că am scos maximum din acest meci”, a declarat Dennis Man la Look Sport.

Întrebat dacă la finalul meciului, pe tunelul către vestiare, a avut loc un conflict, Man a spus: „Au fost ceva nervi, așa e la fotbal. Este încărcătură mare și e normal să fie și frustrare”.

Citește AICI cronica meciului CSU Craiova - FCSB 0-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  06 Mai 2019, 09:08

Ce stiti despre primele de joc ale Astrei? S-ar parea ca-si pot lua cate un Sandero daca inving pe CFR !

satyricon
satyricon  •  06 Mai 2019, 00:46
Postat de martinpen pe 05 Mai 2019, 23:22

"...orice jucător profesionist vrea să câștige." Asa e, mai ales contra fcsb se vede cat de mult au vrut sa castige... Cum e cand va rugati de altii sa va faca titlul cadou? Voi nu ati fost in stare.

Voi aveți grija sa nu se bage VAR campionatul următor, că atunci nu mai scăpați, retrogradați cu succes!

iobag
iobag  •  05 Mai 2019, 23:40
Postat de observator_federal pe 05 Mai 2019, 23:20

Man este cea mai umflată *** din fotbalul românesc.. Chiar crede cineva că ăsta e un jucător valoros? Craiova va vinde iar (Pigliacelli, Bancu, Cicâldău) Fcsb este muzeul figuror de ceară....

Craiova cu putin noroc va vinde chiar la FCSB :))) E usor sa ajungi sa vezi cum idolii tai devin stelisti de mici repede daca tu te bazezi pe banii luati din ce o sa vanda clona ta politica.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează