FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Gigi Becali, fascinat de Junior Morais: „Joacă precum ceasul” » Ce zice de lupta cu CFR Cluj

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 08:56

FCSB s-a impus în meciul cu CSU Craiova, 2-0, și se menține pe locul 2 în play-off. Gigi Becali a vorbit despre victoria echipei sale și l-a lăudat pe fundașul brazilian Junior Morais, 32 de ani.

„Mi-a plăcut jocul! Am văzut de la început ambiția jucătorilor. Trebuie să înțelgem că sunt și jucătorii sunt și ei oameni. E presiune mare la Craiova. Jos pălăria pentru că am câștigat. E presiune, nu ai voie să nu câștigi. Dacă iei gol, vă dați seama ce se întâmplă. 

Eu sunt sunt mulțumit. De Junior Morais nu are rost să mai zic ceva. De 4-5 etape joacă precum ceasul, cum o făcea la Astra. Ce să mai zic? S-a văzut ambiția, s-a văzut dăruirea.

Da, am avut și mult noroc. Faptul că a ratat mult Craiova, e un semn că Dumnezeu vrea să iau campionatul. Dacă va juca așa cum a făcut-o cu noi, Craiova o bate pe CFR Cluj”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „vREAU 1 PUNCT ÎN FAȚA CFR-ULUI”

Gigi Becali a vorbit și despre lupta cu CFR Cluj și despre șansele de a câștiga campionatul.

„Înainte de meciul cu CFR Cluj vreau să avem nevoie un punct în față. Așa vreau.

Astra trebuie să aibă ambiție cu CFR Cluj.  Clujenii i-au jignit pe cei de acolo. Dani Coman și Ioan Niculae sunt ambițioși. Dani Coman e cel care îi motivează. E posibil și Niculae să se ducă la jucători. Cum să zică
clujenii că Astra să dă la o parte cu FCSB? La meciul cu Astra se va arăta «Baba Pricina» pentru Dan Petrescu”, a adăugat patronul FCSB.

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi aici programul etapei #8 din play-off

Citește și:

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog savuros la TV: „Ce meniu aveți în seara asta la cină?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  06 Mai 2019, 12:19

Dacă nu vindeai pe Budescu erai cu titlul în buzunar încă de anul trecut. În viaţă nu poţi să fii şi cu ***-n *** şi cu sufletu*** rai !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Mai 2019, 10:16

daca asa vrem sa castigam cupe si trofee sunday-bunch, we are in trouble! la fel o sa faca si in Europa? noi nu suntem in stare, dar lasa ca le pun ceilalti piedici!?

cobra_z
cobra_z  •  06 Mai 2019, 09:09

gigi jigneste orice simpatizant al fotbalului( priceput sau nepriceput) cand spune ca vrea fotbal cinstit la adversare, ca la el nu se pune problema de meciuri trucate... chiar si meciul asta mi-a lasat impresia ca jucatorii csu jucau spectaculos pana in fata portii unde dadeau pe langa minge in mod voit...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close