FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Mihai Rotaru a anunțat cine o va antrena pe CSU Craiova în sezonul viitor: „Sunați-l și întrebați-l pe Dani Coman” » Ce obiectiv va avea Corneliu Papură

CSU Craiova
CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 11:01

CSU Craiova a pierdut meciul cu FCSB, 0-2, și nu mai are șanse la clasarea pe locul 2 în play-off. Cu toate acestea, patronul Mihai Rotaru mizează pe antrenorul Corneliu Papură.

După înfrângerea cu FCSB, Mihai Rotaru a anunțat că îi dă în credit antrenorului Corneliu Papură, care în sezonul viitor va avea ca obiectiv câștigarea campionatului.

Corneliu Papură va antrena echipa în sezonul viitor. Dani Coman (n.r. președintele Astrei) mi-a cerut să îi recomand un antrenor, înainte să-l aducă pe Costel Enache. Sunați și întrebați ce antrenor i-am recomandat. Așa o să vedeți cine va fi noul antrenor.

Exact, Corneliu Papură. E primul antrenor crescut de Universitatea Craiova. A plecat de jos, a fost director tehnic, a antrenat la echipa a doua și a fost la Centrul de Copii și Juniori. Nu știu dacă va reuși, dar Universitatea Craiova are antrenor pentru sezonul viitor. Ne bucurăm de fotbalul lui Papură.

Noi am pierdut campionatele cu echipele mici, cu Chiajna și Hermannstadt. La anul vom fi mai puternici, dar acum ne batem pentru locul 3. Sezonul viitor vrem să câștigăm campionatul”, a declarat Mihai Rotaru la TV Digi Sport.

„Transferul lui Alex Mitriță a fost făcut pentru a stabiliza clubul. Am considerat că trebuie să plece și că echipa trebuie să fie mai puternică. Banii pe el încă nu s-au încasat”Mihai Rotaru

Citește și:

Dialog incendiar la miezul nopții: „Nu înțelegeți românește?” » Patronul CSU Craiova, război deschis în direct cu jurnalistul Vali Moraru + intervenția dură a lui Crăciunescu: „Adică eu mint?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
firaldo
firaldo  •  06 Mai 2019, 20:20
Postat de Danut Ognean pe 06 Mai 2019, 18:10

sa nu mai faceti blaturi ordinare cu fcsb si atunci ve-ti castiga campionatul!aseara a fost un blat ordinar!fortza cfr

Boss iti dai seama cat de penibilul sunteti când aveți 5 pct avans cu 3 etape inainte de final si vedeti peste tot jocuri de culise?Pot toti sa dea meciurile Fcsb ului cum vi l-a dat vouă viitorul...daca voi bateti pe Astra sunteti campioni.De ce cersiti voi mila?Cădeti toti in capcana lui Petrescu care ar fi principalul vinovat daca pierdeți campionatul ...nimeni altcineva....doar el... cfr sta la mana ei...nu invoca tu blaturi ca iti aduc aminte de meciurile cu pepsi sau cum echipa cu cea mai buna pregătire fizica( Viitorul) a căzut fizic intr-un singur meci ...cu voi in repriză 2.Asa ca jucați fotbal...castigati si nimic altceva nu conteaza...nici ce face FC Fcsb si nici altceva.Nu cersiti mila ca iesiti in Europa si va îndoaie cocoasa niste amatori care nu stiu ce e aia mila.Sunteti la mana voastră nu te mai plânge ca o fetiță de grădiniță

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Mai 2019, 18:10

sa nu mai faceti blaturi ordinare cu fcsb si atunci ve-ti castiga campionatul!aseara a fost un blat ordinar!fortza cfr

firaldo
firaldo  •  06 Mai 2019, 17:25
Postat de mosvasile pe 06 Mai 2019, 14:42

Culmea e,ca Mangia l-a inventat!

Culmea este că Papură l-a adus,fapt recunoscut de Rotaru.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close