FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-1

În miez de noapte, Nicolae Dică a cedat și și-a mitraliat în premieră jucătorii: „Luăm 3 goluri din două degajări, gafe rușinoase pentru Steaua! NU joc eu”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a dat vina pe ghinion pentru eșecul din Bănie. +13   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a dat vina pe ghinion pentru eșecul din Bănie.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 10:08 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 10:14

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a dat vina pe ghinion pentru eșecul din Bănie, dar a răbufnit și la adresa jucătorilor, când a fost întrebat de gafele în serie. 

Nicolae Dică se plânge că jucătorii nu pun în practică lucrurile pe care le pregătesc la antrenamente, dar nu se teme de o eventuală demitere. 

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”
CSU Craiova - FCSB 2-1
Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

Nicolae Dică, după CS Universitatea Craiova - FCSB 2-1: „De ce nu punem în practică ce pregătim?!”

„A fost un joc echilibrat în debut, ambele echipe și-au creat ocazii. Au deschis scorul din penalty, apoi am încercat să avem o posesie mai bună. Am mers spre poarta lor, am egalat. În a doua repriză am pus presiune pe ei. A venit autogolul... Suntem în zodia ghinionului. Autogol nu primisem, în rest le-am trăit pe toate. Numai mie putea să mi se întâmple.

Locul din clasament e rușinos, asta le-am zis și în vestiar. Le-am spus că e inadmisibil să câștigi un joc din 9 când joci la Steaua. Trebuia să câștigi mai multe și fără antrenor”, a fost analiza făcută de Dică la flash-interviul de la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Nicolae Dică a fost întrebat despre greșelile personale ale propriilor jucători: „Cu Chindia, din 3 degajări luăm două goluri, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac la așa faze? Sunt greșeli mari! Nu trebuie să se întâmple la Steaua. Le-am arătat video, le-am explicat... Trebuie să vedem ce putem face. Știți că nu vorbesc de un anume jucător, vorbesc doar de echipă. Când fac analiza cu ei, atunci vorbesc separat. 

Eu vorbesc de mine, știți că antrenorul este de vină. Întotdeauna e principalul vinovat. Încerc să fac totul, dar pe teren intră jucătorii. Nu intru eu! Îmi pare rău că nu putem pune în practică ce pregătim. Mi-e greu să înțeleg cum de în Europa arătată într-un fel, acum în alt fel”.

Nicolae Dică: „Tavi Popescu a vrut în stânga, că se simte mai bine acolo”

Despre o eventuală plecare de la FCSB, Dică a spus: „Frică nu îmi este. Am încredere în ce fac. Cât timp am asigurările patronului, voi munci. Am încredere că pot să fac acesta lucru, să ne bazăm pe campionat. Dacă voi rămâne eu. Zilele acestea avem 12 jucători care pleacă la echipele naționale, va fi greu să facem ceva”. 

Olaru nu mai dă goluri sau pase ca anii trecuți, dar depunde efort! Cu Tavi, la început, l-am folosit număr 10, ofensiv, apoi și în partea stângă. A zis că acolo se simte cel mai bine. L-am încercat și pe Ianis Stoica, apoi am adus alți atacanți
- Nicolae Dică

„Dică și-a ciobit clepsidra câștigată la calificarea în Europa, timpul i se scurge și nu poate veni la nesfârșit cu "băieții nu au aplicat ce le-am zis". E clar că și el face ceva greșit în acest vestiar care e un amestec de potențial neexploatat și suficiență inexplicabilă”
Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, după Craiova - FCSB 2-1

SUPERLIGA » VIDEO cu autogolul lui Oaidă, decisiv în CSU Craiova - FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Schimbare de antrenor în Liga 1! Și-a anunțat în direct plecarea: „Nu văd cum să mai rămân aici!”

Confirmă discuția decisivă cu Dan Petrescu: „M-a surprins că a vorbit despre asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
creeperno807
creeperno807  •  19 Septembrie 2022, 22:36

Toate variantele se potrivesc, unul mai prost decat altul!

10Klaudiu
10Klaudiu  •  19 Septembrie 2022, 20:01

fîcîsîbî are ceea ce merita ............ un instructor sportiv ..dica .. si o ,,persoana,, care a trecut pe la beciul domnesc .... pe post de antrenor principal. Hahahahaaahahahhahahaaaahahaaa.

John_Doe
John_Doe  •  19 Septembrie 2022, 15:32

Vina cea mai mare o au arbitrii. Compagno a fost faultat de două ori în careu, Cretu călcat de Bancu, nu primește nici fault, Octavian Popescu faultat clar, primește galben pentru simulare, Edjuma suspendat din cauza unui henț inventat etc etc. Jucătorii Stelei primesc galbene din orice, iar adversarii nici dacă faultează dur, sau înjură arbitrii, cum au făcut oltenii aseară.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close