FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

VIDEO CSU Craiova - FCSB, prima atmosferă de derby: „Fotbalul nu e serial TV!” » Câți fani au fost pe „Ion Oblemenco”

FOTO: Captură @Digi Sport 1
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 21:57 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 22:35

CS Universitatea Craiova a avut 9.000 de oameni în tribune la meciul cu FCSB (2-3), chiar dacă lumea a aflat abia în ziua meciului că avea dreptul să vadă toată partida.

Universitatea Craiova a reușit să vândă bilete și atunci când legea îi obliga pe oameni să plece de la stadion în pauza meciului cu FCSB. 

Jocul fusese mutat de la 20:30 la 20:15 pentru ca prima repriză să fie încheiată la 21:00, la ora limită pe care o permite legea pentru evenimentele sportive.

Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”
CSU Craiova - FCSB 2-3
Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”

CS Universitatea Craiova - FCSB, cu 9.000 de spectatori în tribune

Raed Arafat a anunțat astăzi că spectatorii aveau să vadă tot meciul de pe stadion, că nu mai era nevoie să plece în pauză. Singura condiție pe care a precizat-o el: fiecare persoană de pe stadion să păstreze biletul, pe care să îl prezinte dacă vreun polițist avea să o oprească pe drumul către casă. Arafat a clarificat situația: „Ministerul de Interne va fi înștiințat să țină cont de biletele pentru meci și cine pleacă de la stadion nu va fi amendat".

Clubul organizator a putut să vândă bilete pentru 30 la sută din capacitatea arenei. S-au adunat 9.000 de olteni în tribune și atmosfera a fost una de derby adevărat. Spectatorii au afișat și un mesaj, „Fotbalul nu e serial TV", cu trimitere la modul în care au fost disputate partidele în ultima vreme, transmise doar de televiziuni, fără public pe stadion. 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Dan Udrea

Reacția lui Gigi Becali, după anunțul lui Arafat: „I-a venit mintea la cap! Ne făceam de râsul lumii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Noiembrie 2021, 14:29
Postat de 13.fcu pe 29 Noiembrie 2021, 05:14

9000 ? :)))))) Maxim 3500......cu tot cu bunici , nepoti si tot ce sa putut aduna la ora aia de pe la biserici, gara si autogara. Imaginea serii a fost cand au intrat pisi nord: 150 de copii de clasele v-x si vreo 3-4 asa zisi lideri de galerie care carau bannerul scris de Rotaru impotriva trustului Digi. Jenant, aceasta echipa si acesti suporteri fac de ras orasul Craiova.

Nici eu nu cred că au fost mai mult de 4.000 de spectatori!

kuba
kuba  •  29 Noiembrie 2021, 09:07

Clubul Blu Lionîs Mogosoaia trebuie amendat de catre CNA pentru bannerul cu Digi si cel putin 3 meciuri fara suporteri. Clona Mogosoaia trebuie amendata de catre Jandarmerie si DSP pentru.zadarnicirea bolilor.

observator_federal
observator_federal  •  29 Noiembrie 2021, 08:25
Postat de liviuemil pe 29 Noiembrie 2021, 00:07

Celor 9,000 de fraieri : v-a placut infringerea??? Mai bine ramineati acasa. Cu toate sforile trase de pdsr, a-ti luat-o la .......!!!! hahahahahaha!!!!!!!!!!!

Mai bine nu te-ai fi născut!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează