FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Șefii pun presiune! Atuurile Craiovei în fața celor de la FCSB, înaintea meciului direct

Foto: Raed Krishan (GSP)
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 12:18 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 13:39

Încurajați de victoriile cu Rapid și Sepsi, Mihai Rotaru, patronul clubului, și Sorin Cârțu, președintele oltenilor, ridică ștacheta înaintea „șocului” cu FCSB. Universitatea Craiova n-a pierdut în acest sezon cu echipa lui Gigi Becali.

A doua victorie consecutivă în play-off, 2-1 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, a readus optimismul în Bănie. Dar, în același timp, a și mărit presiunea asupra jucătorilor.

Etapa viitoare, Universitatea o întâlnește pe marea rivală FCSB, iar acționarul principal al clubului, Mihai Rotaru, a comentat la Prima Sport: „Nu mai visăm la titlu. Visăm la podium. Am spus foarte clar, am făcut, din păcate, foarte multe greșeli. 

Am pierdut și puncte nemeritat cu CFR Cluj, pe Oblemenco, am condus la pauză de două ori… Am condus la Farul de două ori. Dacă am fi câștigat cu CFR și cu Farul, eram pe primul loc. Sunt însă convins că echipa va merge din ce în ce mai bine”.

Cristian Săpunaru a făcut un anunț de ultimă oră: „Am discutat cu conducerea și am ajuns la un acord”
RAPID
Cristian Săpunaru a făcut un anunț de ultimă oră: „Am discutat cu conducerea și am ajuns la un acord”

CS Universitatea Craiova a luat 5 puncte în cele 3 dueluri cu FCSB din acest sezon de Superliga

Președintele Sorin Cârțu, la rându-i, nu ascunde că vizează chiar locul doi: „Așteptăm partida asta care vine, cu FCSB. Era o încărcătură de la meciul cu Rapid, pe urmă a fost deplasarea la Sf. Gheorghe foarte grea, dar e bine. Toate meciurile care vin sunt examene de maturitate pentru echipa asta. Țelul nostru e locul doi, avem șanse mari și trebuie să luptăm”, a comentat Sorinaccio la DigiSport.

3puncte o despart pe Universitatea Craiova (35p) de locul doi în play-off, ocupat în acest moment de CFR Cluj (38p)

Fostul atacant al „Craiovei Maxima” este încurajat și de eșecul CFR-ului la Ovidiu, 0-1 cu Farul, dar și de faptul că juveții au un ascendent important în fața FCSB-ului, în această stagiune. Împotriva echipei lui Gigi Becali, ei n-au pierdut niciun meci dintre cele 3 disputate în 2022/2023: 2-1 și 1-1 în sezonul regulat, 1-1 în turul play-off-ului. Ambele remize, la București, pe „Arena Națională”!

Se anunță un „Oblemenco” foarte „fierbinte” la CS Universitatea Craiova - FCSB

Și încă un aspect, deloc de neglijat. În condițiile în care echipa este pe un trend ascendent, după 3-1 cu Rapid și 2-1 la Sfântu Gheorghe, conducerea clubului mizează pe un „Oblemenco” plin și „fierbinte” la duelul programat pe 30 aprilie. 

Există primă de titlu. Întotdeauna am avut prime de titlu, de calificare în cupele europene. Avem prime și pentru fiecare meci.

-Mihai Rotaru, acționar CSU Craiova, la Prima Sport

Noi ne gândim la un loc pentru Europa. Acum sunt șanse matematice și pentru locul întâi. La final, tragem linie și vedem unde ne clasăm. La Universitatea Craiova este această pretenție, ne batem an de an pentru titlu. Nu s-a reușit până acum, sperăm să se reușească anul acesta.

-Jovan Markovic, atacant CSU Craiova

Citește și:

Datorită lui crede Duckadam că FCSB e favorită cu Rapid: „E foarte important”

„Mi se pare penibil să spună Hagi asta” » Declarația „Regelui” l-a deranjat pe Petrescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  23 Aprilie 2023, 18:11

Stiinta! Victorie!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează