FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-3

VIDEO EXCLUSIV Oltenii se tem după înfrângerea cu FCSB: „Riscăm să nu prindem play-off-ul” » Reproș pentru Petev

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 11:36 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 13:57

Pavel Badea, fost jucător important la Universitatea Craiova, în prezent director al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a comentat la GSP Live înfrângerea suferită de olteni în fața celor de la FCSB, 0-3.

Acesta a criticat implicarea arătată de jucătorii Universității Craiova și spune că e dezamăgit și de antrenorul Ivaylo Petev pentru că încă nu a cristalizat o formula de joc.

Nicolae Dică a răbufnit: „Dacă era român se spunea că «A pierdut vestiarul». Dacă vine un străin, e cel mai bun” » Ce replică i-a dat Panduru
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Nicolae Dică a răbufnit: „Dacă era român se spunea că «A pierdut vestiarul». Dacă vine un străin, e cel mai bun” » Ce replică i-a dat Panduru

VIDEO Pavel Badea: „La cum arătam, poate nu prindem nici play-off-ul”

„A fost o decepție foarte mare. Așteptările sunt altele de la această echipă. Craiova are un grup cu care nu se câștigă campionatul, dar poate fi în primele 3-4 echipe. Nu știu ce lipsește în acest moment pentru a fi campioană, dar e clar că ceva lipsește. 

Sperăm că măcar obiectivul de a fi în primele 6 să fie realizat. După meciul cu FCSB am dubii. Au fost 6 etape în care am luat puține puncte.  Dacă vom continua pe același drum e clar că nu vom fi în primele 6.

Trebuie ca antrenorul să găsească soluții pentru a ieși din această situație care nu corespunde cu valoarea lotului și cu așteptările fanilor. Petev e un antrenor care are experiență, dar în ultimele etape a încercat diferite sisteme de joc. Trebuia ca după atâtea meciuri să aibă o echipă de start stabilă și o formulă de joc bine definită. Dar nu prea am văzut asta. 

Și a mai fost vorba și de implicarea jucătorilor, la nivel afectiv și din punct de vedere al răutății. Oamenii vor să vadă agresivitate, să vadă că jucătorii se implică total. Dar nu am văzut asta. În afara lui Bancu, niciunul nu mi-a dat această senzație”, a spus Pavel Badea la GSP Live.

După părerea mea, rezultatul e surprinzător, ținând cont de obiectivul Craiovei și declarațiile patronului. El vrea, dar echipa nu cred că poate mai mult. Toată lumea se aștepta la mai mult de la Craiova. Poate să nu mai prindă nici play-off dacă o ține așa. 

- Ionel Ganea, la GSP Live

Citește și: 

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu în Universitatea Craiova - FCSB » Concluzie clară: „Arată încredere. Emană forță!”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu în Universitatea Craiova - FCSB » Concluzie clară: „Arată încredere. Emană forță!”
Panduru îl critică pe noul preferat al lui Becali: „Te aștepți la altceva de la el”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Panduru îl critică pe noul preferat al lui Becali: „Te aștepți la altceva de la el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
doritor
doritor  •  29 Ianuarie 2024, 19:22

Trebuie oporit Mitrita cu jocul lui de fotbal in sala sau in curtea scolii. De cand s-a intors se joaca fotbal la noroc sau mai bine zis la toanele lui Mitrita. La 11m de ce nu s-a verificat pozitia lui Baluta care a pasat la un coechipier la marginea careului de 16 m si care a aruncat mingea la carambolul facut. Oricum mingea a venit din piciorul aceluiasi jucator care a facut hent.

Karkaleki
Karkaleki  •  29 Ianuarie 2024, 17:26

Se aude cea mai mica vioara din lume scirtiind pe fundal

Aliluia
Aliluia  •  29 Ianuarie 2024, 16:43
Postat de ionescugeorge77 pe 29 Ianuarie 2024, 14:01

...am pierdut o batalie ...nu razboiul ...

Turcii bat la usa. Inca 2-3 batalii pierdute si se duc draku balamalele de la usa. Mai pe romaneste…playoff ul este deja 50% in groapa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează