FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 2-0

Laurențiu Reghecampf anunță obiective mari după victoria din derby: „Nu știu ce v-a spus vouă patronul, dar e doar începutul!

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu rivala FCU Craiova, scor 2-0. Laurențiu Reghecampf, antrenorul gazdelor, anunță obiective mărețe. +10   FOTO
CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu rivala FCU Craiova, scor 2-0. Laurențiu Reghecampf, antrenorul gazdelor, anunță obiective mărețe.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 22:31 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 22:38

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu rivala FCU Craiova, scor 2-0. Laurențiu Reghecampf, antrenorul gazdelor, anunță obiective mărețe. 

„Fericit pentru meci, pentru cele 3 puncte. Continuăm seria bună. Mă bucur pentru seriozitatea arătată de băieți. Supărat puțin pentru lejeritatea cu care am tratat anumite faze. Altul trebuia să fie scorul la pauză. Mergem mai departe, urmează meciul de la Clinceni, și trebuie să câștigăm.

Unitatea, devotamentul, seriozitatea de pe faza de apărare, dârzenia cu care au intrat în contacte, astea sunt lucrurile importante pentru mine. Calitățile lor individuale sunt cunoscute, de aia sunt la Universitatea Craiova, de aia sunt plătiți mai bine decât alții”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Telekom Sport. 

Bîrsan a DISTRUS derby-ul CSU Craiova - FCU Craiova » Crăciunescu spune că ambele goluri trebuiau anulate + Încă 3 erori grave de arbitraj
CSU Craiova - FCU Craiova 2-0
Bîrsan a DISTRUS derby-ul CSU Craiova - FCU Craiova » Crăciunescu spune că ambele goluri trebuiau anulate + Încă 3 erori grave de arbitraj

Laurențiu Reghecampf, entuziasmat după CS Universitatea Craiova - FCU Craiova 2-0

„Vreau să leg și a treia victorie, și pe a patra. E doar începutul. Sperăm să revină și jucătorii accidentați și să nu mai avem probleme. Nu știu ce v-a spus dumneavoastră patronul despre obiectiv, eu știu ce mi-a spus mie. Vreau să ne clasăm cât mai sus. 

Dar pentru asta trebuie să tratăm fiecare partidă serios. Nu ne permite să tratăm lejer nimic. În play-off vrem să facem o figură frumoasă. Pentru noi urmează doar finale! Vreau o echipă puternică, cu care să plecăm la luptă anul viitor”, a mai declarat Reghecampf.

Nu mi-a fost teamă că se întrerupe meciul. Asta este, sunt două echipe de fotbal în Craiova, fanii trăiesc pentru fenomen aici.
- Laurențiu Reghecampf

VIDEO Fanii au întrerupt derby-ul dintre CSU și FCU Craiova

Cum stau CSU Craiova și FCU Craiova în Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Anchetă după meciul UTA - Dinamo » Jandarmeria: „S-a depășit vizibil numărul spectatorilor”

Un internațional laudă metodele lui Laurențiu Reghecampf: „Antrenorul care mi-a arătat ce înseamnă fotbalul profesionist”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
1948forever
1948forever  •  15 Februarie 2022, 12:06
Postat de romulus65 pe 15 Februarie 2022, 10:53

Cand nu le dai voie sa vina toti ,,mititei'' care doreau vada meciul nu poti spune ca i-ai umilit.

e ca aia, v-am dat 100 de bilete, am fost mai multi ca voi.

romulus65
romulus65  •  15 Februarie 2022, 10:53
Postat de houri.10 pe 14 Februarie 2022, 23:28

S-a văzut azi în tribune cine e Știința!!! Am umilit mititeii!

Cand nu le dai voie sa vina toti ,,mititei'' care doreau vada meciul nu poti spune ca i-ai umilit.

snooker
snooker  •  15 Februarie 2022, 09:09
Postat de Eugen Pan pe 14 Februarie 2022, 23:03

cred ca daca se juca un an de zile voi cu echipa aia de circari nu dadeati gol.bai rad de mor ce tupeu aveti.scorul trebuia sa fie vreo 5-0 si nu se supara nimeni..

Nimeni fiind tu.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează