FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mesaj ferm pentru vedeta de la CSU Craiova: „Ar putea fi titular la națională, dar e delăsător”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 09:57 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 11:05

Adi Popa, mijlocașul celor de la CSA Steaua, a vorbit despre Jovan Markovic, atacantul de la CS Universitatea Craiova.

Cei doi jucători au fost colegi la Academica Clinceni, iar Adi Popa dezvăluie ce probleme are vârful de 20 de ani și ce ar trebui să facă pentru a deveni un jucător important pentru națională.

Avertisment dinspre FRF, în toiul discuțiilor cu Boloni: „Trebuie să te asiguri de asta. Știi cu cine negociezi”
SELECȚIONER
Avertisment dinspre FRF, în toiul discuțiilor cu Boloni: „Trebuie să te asiguri de asta. Știi cu cine negociezi”

Adi Popa nu-l menajează pe Jovan Markovic: „Ar putea fi titular la națională, dar e delăsător”

„Are calități foarte bune, dar e delăsător. Văd că acum, cu Reghe, s-a dat pe brazdă. A început să realizeze că nu e de ajuns doar să ai calități tehnice și fizice. Trebuie muncă și antrenament.

Dacă va fi serios, poate fi titular meci de meci la echipa națională, având în vedere calitățile pe care le are. Eu am încercat să vorbesc eu el, și frumos, și mai puțin frumos. E greu azi să transmiți un mesaj. Unii jucători preferă să stea pe Instagram, să mai dea un like și să mai discute cu o fată...

Mulți tineri știu că joacă sigur, datorită regulii U21. Trebuie să vedem și câți fac pasul și joacă fără această regulă”, a declarat Adi Popa la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

6 goluriîn 17 meciuri are Markovic în acest sezon de Liga 1

CSU Craiova mizează pe Markovic

Jovan Markovic a devenit om de bază la Craiova în acest sezon, culmea, după un an nu foarte reușit la Academica Clinceni! Oltenii i-au dat încredere și nu doar că i-a răsplătit cu 6 goluri, însă fotbalistul născut la Belgrad a ajuns chiar în prima reprezentativă, unde a prins minute în 3 partide, fără să aibă realizări însă. 

Cifrele lui Markovic pentru acest sezon sunt totuși remarcabile. A marcat un gol la fiecare 117 minute, un randament excelent, cu 6 goluri în 702 minute.

Taxat şi de Ilie Dumitrescu 

Ilie Dumitrescu a vorbit despre reușitele pe care Jovan Markovic le-a avut, i-a lăudat una dintre ele, cea cu Dinamo mai exact, însă e dezamăgit de greutatea pe care puștiul Craiovei o are: „El are mișcări necontrolate, dezordonate și se întâmplă așa ceva doar din cauza kilogramelor în plus. Chiar nu poate nimeni să discute cu el și să-l convingă să nu mai aibă țesut adipos?!”. 

Markovic a progresat, oricum, la capitolul acesta. El avea aproape o sută kilograme la sfârșitul sezonului trecut, în care fusese împrumutat la Clinceni. Jovan Markovic e înalt de 1,84m. În vară, înainte de a se întoarce la Craiova, a făcut eforturi ca să ajungă într-o formă bună și a slăbit 13 kilograme.

VIDEO De ce crede Andrei Ivan că a ratat Craiova titlul! Ce s-a întâmplat înaintea finalei campionatului, cu CFR

Citește și:

Probleme pentru Reghecampf! Un titular s-a accidentat și ar putea rata tot restul sezonului

13 „focuri” cu Andrei Ivan » Secretele vârfului: adversarul care îi dă coșmaruri și pasiunile ascunse

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
legio.sud
legio.sud  •  11 Ianuarie 2022, 12:47
Postat de nebeleizis pe 11 Ianuarie 2022, 11:40

Și eu as putea fi titular în națională, la ce purtători de tricouri avem... ????????????

Titular sa cari echipamentul !!!

legio.sud
legio.sud  •  11 Ianuarie 2022, 12:42
Postat de george.br pe 11 Ianuarie 2022, 12:39

Tot cu mania, tot? Nu te mai faci bine niciodata, Obositorule!

George parca tu ești fan mititelu … de ce te bagi in seama , dacă Adi m. avea așa ceva in curte valora min 20 mil .

legio.sud
legio.sud  •  11 Ianuarie 2022, 12:41
Postat de observator_federal pe 11 Ianuarie 2022, 12:28

Markovic a marcat în ediția asta de campionat 6 goluri în 702 minute efective de joc. David Miculescu tot 6 goluri, dar în 1645(!) de minute jucate. Markovic a avut și un assist la națională -la golul lui Toșca, acasă cu Liechtenstein- dar totuși Transfermarkt România (de fapt scouterul fecesebist al Transfermarkt, Nicolae Cătălin Cîmpian) i-a acordat arădeanului un salt impresionat, astfel că acesta ”valorează” cică 700 de mii Euro iar Markovic rămâne cu 600 mii... În decembrie 2020, valorau ambii 150 de mii... ”Actualizările” valorii Transfermarkt urmăresc politica pașilor mărunți pentru unii, uriași pentru alții (Octavian Popescu valora 350 de mii în decembrie 2020, iar acum a ajuns la astronomica sumă de 1,9 meleoane Euro !!!). Ce a făcut domne Tavi ăsta, de a iexplodat în așa hal?

Markovic este mult mai talentat și mai valoros decât Tavi ( împiedicați ) și Miculescu luați împreuna , dar nu prea are educația seriozității dacă rezolva asta ajunge star .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează