LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA

CSU CRAIOVA // Mihai Rotaru rupe tăcerea după șocul plecării lui Devis Mangia: „Nu a fost demis!” » Ce spune despre noul antrenor

Luni, 15 Aprilie

Devis Mangia (44 de ani) s-a despărțit azi de CSU Craiova. Patronul Mihai Rotaru a vorbit despre plecarea italianului și despre faptul că îi acordă încredere maximă lui Corneliu Papură, interimar. 

„În primul rând vreau să punctez că Devis Mangia nu a fost demis. Demiterea e un act unilateral. Pur și simplu a fost o discuție, după care s-a ajuns la concluzia că e cel mai bine să terminăm colaborarea. Ne-am despărțit în condiții extraordinare. Ținem foarte mult la Devis, a făcut parte din familia noastră. Motivul ține de bucătărie noastră internă.

Noi ne dorim să fim echipa cu cei mai longegivi antrenori. Din păcate, intervin rupturile dintr-un motiv sau altul. Nu a existat niciun scandal, nu au fost probleme în vestiar. Nu avem ce să îi reproșăm din punct de vedere al profesionalismului.

Preferăm să riscăm un obiectiv decât să reziliem contractul cu un antrenor! Nu au fost fapte grave. Nu a fost nimic extrafotbal. Nici măcar nu mai știu dacă a venit el cu propunerea. Din aproape în aproape s-a ajuns la asta.  Nu ne-am gândit la demitere în momentul în care ne-am așezat la masă.

Obiectivul nostru acum este să ne calificăm în cupele europene. Obiectivul din campionat este minim locul 3 și să câștigăm Cupa României. Pentru asta lucrează toată lumea acum. În acest moment, avem antrenor principal. Se numește Corneliu Papură. Dânsul lucrează de 7 ani aici, a contribuit mereu la construirea lotului. Nu avem niciun motiv să discutăm cu altcineva.”, a declarat Mihai Rotaru la TV Digi Sport.

„Credeți că a fost vreun fotbalist vândut de la CSU Craiova fără ca antrenorul să își dea acordul? Răspunsul este nu! Devis nu s-a plâns niciodată de asta. A spus doar că trebuie să ne completăm golurile.

Eu, personal, nu discut cu antrenorul cu 24 de ore înaintea meciului, nici 48 de ore după meci. La noi în vestiar există o singură opinie, cea a antrenorului”

Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL Devis Mangia a fost demis de la CSU Craiova » Corneliu Papură i-a luat deja locul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

Libertatea

Comentarii (29)

robotucigas  •  19 Aprilie 2019, 14:30

Da sunteți proști cu toți. Credeți că Papură este antrenorul de antrenează. Haideți să fim serioși, vor sa ia locul 3 cu papura și sa mai și câștige cupa? Hahaha... Buna glumă. Eu cred ca d-l Cârtu este la antrenamente.

suporterucv  •  17 Aprilie 2019, 19:27
Postat de fcu1948 pe 16 Aprilie 2019, 13:42

Clona s-a infiintat in 2013 la Bucuresti sub denumirea Blue Lions Capital.

Ala era numele FIRMEI finantatoare baietas crescut la perinita...nu mai dezinforma lumea aiurea ! Putea sa se cheme firma oricum si SC Rotaru sport srl...nu conteaza. Ceea ce conteaza este BRANDUL/MARCA CLUBULUI.... si aceea este UNIVERSITATEA !! Clubul din liga 1 este singurul care are dreptul sa poarte numele de ”Universitatea” !! Asa cum justitia a decis DEFINITIV SI IREVOCABIL.

fcu1948  •  16 Aprilie 2019, 13:42
Postat de fanucraiova48 pe 16 Aprilie 2019, 09:40

Normal clona a fost infiintata in 2012 dar au stat ascunsi de frica supprterilor si inca nu stiau daca vor primi loc sa joace , ei ar fi vrut loc direct in prima Liga de ce , pt ça daca va mai aduceti aminte un anul dezafilierii Craiova nu a retrogradat am terminat deasupra iasului si eu ar fi vrut Acel loc . Interesati-va si o sa vedeti ça am dreptate

Clona s-a infiintat in 2013 la Bucuresti sub denumirea Blue Lions Capital.

Vezi toate comentariile (29)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, Turcia

Alanyaspor – Fenerbahce

Look Sport 2
21:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Tenis, Bundesliga 2

St Pauli - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Lecce

Digi 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1