FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Tensiuni și la CSU Craiova » Ultrașii au răbufnit la adresa lui Corneliu Papură: „Vrem antrenor principal, nu tricouri cu magnet”

Ultrașii lui CSU Craiova nu-l vor pe Corneliu Papură
Ultrașii lui CSU Craiova nu-l vor pe Corneliu Papură

Articol de , - Publicat luni, 10 iunie 2019 15:24

Suporterii lui CSU Craiova nu se obișnuiesc cu ideea că Papură va fi tehnicianul din noul sezon, ironizându-i pe șefii echipei la promoțiile de marketing de pe site-ul oficial. 

Nu doar la Dinamo și FCSB e scandal! Același lucru se întâmplă și la CSU Craiova, unde suporterii nu vor să audă de Corneliu Papură!

„Considerăm că Universitatea Craiova a ajuns într-un punct în care are nevoie de planuri măreţe ce se pot realiza doar cu oameni capabili pe banca tehnică. Cel care se află în continuare (spre stupefacţia noastră) pe acel post şi-a demonstrat incompetenţa în nenumărate rânduri.

Un om care nu este pasionat de fotbal, un om care a dat greş cu zeci de jucători, un om cu CV mai slab decât orice antrenor din primele două ligi din România nu are cum să fie alegerea potrivită. Dacă ai nevoie de un yes-man, îl poţi angaja personal. Dar nu poţi să păcăleşti suporterii Ştiinţei”, este comunicatul suporterilor olteni.

Corneliu Papură nu e simpatizat deloc de fanii olteni

Papură are susținerea lui Rotaru

Încolțit de ultrași, Mihai Rotaru, patronul echipei, nu vrea să dea înapoi și e decis să meargă pe mâna lui Papură în noul sezon competițional.

„Corneliu Papură nu a fost niciodată o soluție de avarie. Încă din iarnă, în urma punerii în balanță a plusurilor și minusurilor, a devenit prima opțiune ca succesor al lui Mangia pe banca tehnică a Științei. Este unul dintre cel mai bine pregătiți antrenori din Liga 1: pasiune, putere de muncă, o filosofie bine structurată a ceea ce-și dorește de la echipă și jucători, loialitate față de club.

A absolvit licența Pro. Nu a făcut-o la fără frecvență și nu a făcut-o pentru a pune diploma în ramă. A făcut-o din pasiune pentru meseria de antrenor și pentru a antrena în Liga 1”, a scris Rotaru pe Facebook. Omul de afaceri știe că tehnicianul are și puncte slabe: „Lipsa de experiență în primul eșalon, dar și un stil de comunicare aparte care deja a fost taxat de o parte a suporterilor”.

Fanii au răbufnit în comentarii și pe paginile de socializare ale clubului. În ultimele zile, oltenii au lansat o promoție, tricou de joc și un magnet cadou la prețul de 149 de lei. Atât le-a trebuit suporterilor, care i-au ironizat imediat: "Vrem antrenor principal, nu tricouri cu magnet!”. 

Se termină vacanța și pleacă în Austria

Programul de cantonament din această vară al CSU a fost finalizat. Echipa are astăzi reunirea, mâine urmează vizita medicală, iar pe 17 iunie va pleca timp de 17 zile în Austria, la Neustift im Stubaital.

Clubul a stabilit și patru dintre cele cinci jocuri amicale care vor avea loc în stagiul de pregătire din această vară. Oltenii vor juca cu Orenburg (22 iunie), Qarabag (25 iunie), Ferencvaros (1 iulie), Legia Varșovia (2 iulie). Cel de-al cincilea meci de pregătire a fost stabilit pentru 28 iunie, dar încă nu și-au găsit adversarul.

Vezi și: EXCLUSIV / FOTO Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, este Cavaler de Malta! Fotografie-document de la învestire

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
804333676426861
Alin Surugiu  •  10 Iunie 2019, 21:00
Postat de pittt pe 10 Iunie 2019, 20:05

Are mare importanta, pentru ca dupa teoria ta Universitatea Craiova s-a terminat definitiv. In nici un caz FCU Craiova actuala, infiintata in 2017, nu poate avea ceva.

Aka de aici

pittt
pittt  •  10 Iunie 2019, 20:05
Postat de ticbis pe 10 Iunie 2019, 19:00

Nu stiu, dar nu cred ca asta e important acum! Ceea ce conteaza in momentul de fata si merita a fi evidentiat, este ca actuala CSU Craiova, aka Craiolguta, N-ARE nimic din istoria si palmaresul fostei Universitatea Craiova, aka Stiinta Craiova, aka Craiova Maxima! Si nu va avea niciodata asa ceva, indiferent cate instante de judecata rosii le vor da pe banda rulanta nume, marca, sigla, palmares sau pedigree! Este o clona si nimic mai mult; iar FIFA si UEFA certifica oficial ceea ce afirm eu aici, acum! Si asa va ramane, ever!

Are mare importanta, pentru ca dupa teoria ta Universitatea Craiova s-a terminat definitiv. In nici un caz FCU Craiova actuala, infiintata in 2017, nu poate avea ceva.

stefan..
stefan..  •  10 Iunie 2019, 19:32

Se repetă reteta păguboasă de acum trei ani: antrenori slabi, Gane, Sandoi, Cartu, Mogosanu, numiți doar pentru ca au fost buni jucători ai Stiintei. Respect, Mangia!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează