FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 0-1

VIDEO + FOTO Fortăreața lui Mutu a rezistat și în vulcanul din Bănie » Rapid o bate pe Universitatea Craiova și avansează spre vârful Ligii 1

Ioniță a marcat al 26-lea
gol al său în
Liga 1
FOTO Răzvan
Păsărică /
sportpictures.eu +7   FOTO
Ioniță a marcat al 26-lea gol al său în Liga 1 FOTO Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2022 22:08 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 22:34

Rapid a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”, în fața a 17.293 de spectatori.

Programul complet și rezultatele etapei #3

Între două „europene”, returul câștigat în fața Vllazniei, 3-0, și meciul care vine, joi, împotriva Zoriei Luhansk, Laszlo Balint a schimbat jumătate de echipă. 

Suspendați în campionat, Bancu și Mateiu au rămas în tribună, Raul Silva și Koljic au ajuns pe bancă, iar Gustavo, foarte bun în debutul lui 2022/2023, în Iran!

Ar putea fi o pierdere imensă pentru CSU Craiova: primele imagini cu accidentarea titularului din Bănie
CSU Craiova - Rapid
Ar putea fi o pierdere imensă pentru CSU Craiova: primele imagini cu accidentarea titularului din Bănie

CS Universitatea Craiova - Rapid 0-1, în vulcanul din Bănie

Pentru Rapid, care a avut o săptămână la dispoziție pentru a pregăti "clasicul" din Bănie, ar fi trebuit să fie un avantaj această "echilibristică" a Craiovei. Numai că, surprinzător, giuleștenii au îndrăznit foarte puțin în debut. 

Practic, până la pauză, a jucat doar Universitatea. Roguljic, "transversală", Markovic, Ivan, care l-a obligat pe Horațiu Moldovan la o intervenție spectaculoasă, și Papp, blocat de Junior Morais, cu pieptul, au irosit cele mai clare oportunități.

Trebuie să fi fost la mijloc și o strategie marca "Mutu", de a temporiza până ce pe olteni va începe să-i lase "benzina". Fiindcă la puțin timp după reluare, pe o acțiune prelungită în jumătatea alb-albaștrilor, Alex Ioniță II l-a executat pe Lazar cu un șut splendid, din unghi: 0-1.

Vătăjelu a avut imediat egalarea în picior, nu i-a ieșit, și Balint a mutat prompt. Koljic, Hanca, la debut, apoi Silva au fost forțele proaspete, însă Rapidul a răspuns prin ocazia lui Dugandzic, semn că n-are încă de gând să facă pasul înapoi, pentru a securiza avantajul minim luat pe tabelă.

1 victorie2 remize și 5 înfrângeri are Laszlo Balint, ca antrenor, în duelurile cu Rapid, în toate competițiile

În minutul 78, Balint și-a epuizat toate opțiunile. Rivaldinho și Câmpanu au fost introduși pentru forcingul de final, numai că, în căutarea egalării, juveții s-au precipitat în fața careului advers.

Clasamentul LIVE din Liga 1

FINAL » CS Universitatea Craiova - Rapid 0-1

CSU Craiova - Rapid, echipe de start:

CS Universitatea Craiova: Lazar - Căpățînă, Papp, V. Găman, Vătăjelu - Al. Crețu, Screciu - Roguljic, Baiaram, An. Ivan - Markovic 
Rezerve: I. Popescu - Da Silva, Martic, Șt. Vlădoiu, Hanca, Sala, Cîmpanu, Rivaldinho, Koljic 
Antrenor: Laszlo Balint 

Rapid: Moldovan - J. Morais, Săpunaru, D. Grigore, Fl. Ștefan - Kait, Crepulja, Al. Ioniță II - Sefer, Dugandzic, Costache 
Rezerve: Drăghia - Onea, Ignat, Iacob, Al. Albu, D. Iordache, A. Ciobanu, Pănoiu, Papeau 
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa) / Arbitru VAR: Kovacs Istvan (Carei), Arbitru AVAR: Marinescu Vasile (Bucureşti)

Citește și: 

Sorin Cârțu confirmă GSP: „În grupe am juca pe Arena Națională. Ce ciudat ar fi”
CSU CRAIOVA
Sorin Cârțu confirmă GSP: „În grupe am juca pe Arena Națională. Ce ciudat ar fi”
Daniel Niculae are încredere maximă într-un jucător de la Rapid: „Va fi cel mai bun din România, va ajunge și la națională”
RAPID
Daniel Niculae are încredere maximă într-un jucător de la Rapid: „Va fi cel mai bun din România, va ajunge și la națională”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (136)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  01 August 2022, 10:55
Postat de brera30 pe 31 Iulie 2022, 22:56

***

Iar cu stelute. Iti dau ban

CostiCorabu
CostiCorabu  •  01 August 2022, 09:12

Felicitari Rapid ! Nu sunteti voi vinovati pentru neputinta noastra. Pacat ca cei din conducerea clubului, patronat, nu vad oportunitatea imensa de care ar putea profita, in cazul in care ar face o echipa competitiva. Urmaresc doar profitul imediat. NEPROFESIONISTI ! Vor fi taxati cat de curand.

supereduardo10
supereduardo10  •  01 August 2022, 02:45

Victorie meritata! A castigat echipa mai matura mai valoroasa. Rapid a asteptat rabdatoare sa desfaca Craiova care ataca furibund va o echipa tehnica dar prea necoapta prea risipitoare. Experienta si valoarea si-au spus cuvantul. Chiar daca Craiova a avut ceva oportunitati cand ai o line de fund Cu Moraies Sapunaru si in poarta Moldovan nu vorbim de noroc baieti.

Vezi toate comentariile (136)
Comentează