FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0

CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0 // Declarații spumoase făcute de Corneliu Papură: „Nici nu mă uit CFR-Viitorul. Joacă Trump cu Ding” :) + Ce jucător merită să fie titular la națională

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 19:59

CSU Craiova s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0. Corneliu Papură a oferit un interviu spumos la final. 

„S-a văzut că am avut un meci destul de important înainte, cu uzură fizică și psihică. Pe final au cam cedat inițiativa. Cât am putut din punct de vedere fizic, ne-am dominat clar adversarii, în ciuda unui joc lent pe construcție.  Eu și Eugen Neagoe ne respectăm foarte mult. Am fost colegi, avem o relație foarte bună. 

Nu mă interesează ce fac adversarele. Nici nu cred că mă voi uita la CFR - Viitorul. Mă voi uita la snooker, joacă Judd Trump cu Junhui Ding (n.r. în „optimile” Mondialului)”, a declarat Papură pentru Look Sport. 

Papură și-a analizat jucătorii

...despre Donkor: „Ia decizii destul de neconforme cu fazele respective. Sper ca pe viitor să ia deciziile care se impun. Nu trebuie să riște, e fundaș central”. 

...despre Andrei Cristea, schimbat în minutul 53: „Niciun jucător nu e fericit atunci când e schimbat. Am încredere în el, la fel ca în toți jucătorii”. 

... despre Fortes: „Își creează ocazii, are calități bune, dar din păcate nu marchează. Sper ca lucrurile să fie mai bune pentru el în viitor”,

...despre Cicâldău: „Cred că jucătorii noștri sunt cel puțin la fel de buni ca Tandia. Cicâldău face diferența, poate fi oricând titular la echipa națională”.

Vezi și: 

CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0 // Execuția magistrală a lui Alexandru Cicâldău duce Craiova la trei puncte de FCSB! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1.fcu
1.fcu  •  30 Aprilie 2019, 12:48

Multumim, CFR!

dtdr
dtdr  •  30 Aprilie 2019, 12:15

Asta-i bun de batut din gura, dar dupa cate a facut pana acum ar trebui sa taca. Parca-i Mafalda, doar ca pana acum n-a iesit cu nimic in fata, numai cu aceste comentarii idioate. Se vor intoarce sigur, impotriva lui. Pacat ca n-are cap sa si gandeasca !

valusca1969
valusca1969  •  30 Aprilie 2019, 10:24

Corect meci aranjat la o masa in doi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează