FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova pune presiune pe Laszlo Balint, după startul fals de sezon: „Nu are altă variantă!”

Laszlo Balint
Foto: Imago
Laszlo Balint Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 19:12 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 19:31

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit de startul slab de sezon al oltenilor și a ținut să-i transmită un mesaj antrenorului Laszlo Balint.

CSU Craiova nu a bătut pe nimeni în acest start de sezon. Oltenii au făcut 3 egaluri în primele 3 meciuri (2-2 cu Sepsi, 1-1 în Conference League cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj). 

Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!
CSU Craiova
Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!

Cu toate acestea, Cârțu nu crede că este momentul de decizii drastice, însă îl avertizează pe antrenorul Balint că e vital să câștige returul cu albanezii și să se califice în turul 3 preliminar. 

„N-aş face o analiză aşa radicală deocamdată. Cert e că prima repriză cu U Cluj a fost urâtă, nu mă aşteptam să avem o asemenea prestaţie. Trebuie să ne calificăm (n.r. - cu Vllaznia). Normal că sunt speranţe. Obligatoriu, calificarea! Nici nu vreau să mă gândesc la altceva. 

Păi, ce? Balint a venit la echipă că să poată să aibă altă variantă în afară de calificarea la meciul cu albanezii? Nici nu trebuie să se gândească o altă variantă. Sunt prea mari ruşinile din trecut că să putem să mai aşteptăm”, a declarat Sorin Cârțu potrivit Orange Sport. 

Rotaru: „Unii jucători nu au ce căuta la Universitatea Craiova”

Nu același discurs l-a avut însă patronul Mihai Rotaru. Acesta a răbufnit nervos după startul fals de sezon, dând vina pe jucători. 

„Nu ai voie să porți tricoul Universității si să te prezinți asa. Sunt jucători care nu au ce căuta la Universitatea Craiova. Sunt dezamăgit de unii, cărora le-am dat șanse. Sunt 2-3-4 care nu au ce căuta. Trebuie să ne mai întărim. Față de CFR și FCSB, noi am luat un punct, glumind puțin. 

Prima repriză cu U Cluj a fost un dezastru. Jucători odihniți, care nu au jucat in Albania (n.r. - la 1-1 cu Vllaznia), să te prezinți așa. E rușinos. E lipsă de atitudine, de interes. În viață nu primești nimic gratis. Trebuie să pui capul în pământ și șă faci ceva. Arată că ai caracter la greu, nu când e bine”, a dpus Rotaru la Pro X.

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

Citește alte știri de actualitate: 

MM Stoica, după ce FCSB a fost învinsă în Giulești: „Rapid, un adversar foarte modest!”
RAPID - FCSB 2-0
MM Stoica, după ce FCSB a fost învinsă în Giulești: „Rapid, un adversar foarte modest!”
Rotaru, nemilos cu jucătorii Craiovei: „Unii nu au ce căuta la Universitatea”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru, nemilos cu jucătorii Craiovei: „Unii nu au ce căuta la Universitatea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  26 Iulie 2022, 01:02

Balint e pacaleala verii pt Craiova! Un antrenor modest si fricos sa iasa la joc.

alb__albastru
alb__albastru  •  25 Iulie 2022, 21:47

Craiova Maxima! Aliluia!

eunescu09
eunescu09  •  25 Iulie 2022, 20:29

Sorin Cârțu a fost un mare fotbalist dar boala aceasta nebuna a sa de a sapa pe toată lumea este extrem de dăunătoare clubului. Bun, nu a fost bun un antrenor, nu a fost bun nici al doilea dar toți nu au fost buni sau problemele sunt în alta parte? Și de ce atati de mulți îl arata cu degetul pe Cartu? De ce, Cartule?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează