Comentarii (14)
whiteredarad  •  16 Aprilie 2019, 23:11

Cum se pune problema ... 1. Ce post are Cartu, unul de decor, sau unul executiv ? Raspuns : daca e decor e OK, daca e executiv...e bai 2. Daca este consultat Cartu de Rotaru ? Raspuns Daca DA, atunci Cartu minte, daca NU trebuia sa isi dea imediat demisia. Sa accepti sa stai pentru bani ii scade demnitatea 3. Poate fi crezut Cartu ca nu stia, ca nu a aflat decit ulterior ? Daca DA, atunci Cartu nu are ce cauta in functie, daca NU atunci minte si nu are caracter. In fond poate spune cineva cu ce scop a fost angajatt Cartu la Craiova ?. Daca are rol decorativ ( de "icoana vorbitoare"...ca Duckadam,) trebuia sa o spuna din inceput, daca este un consultant al lui Rotaru si nu minte, atunci nu mai are ce cauta la club. sa stai doar pentru bani..este sub demnitatea unui fost jucator important. Din ce ne-a spus vorbea cu mangia despre viitor. daca stia si de demiterea lui este o persoana cu dubla personalitaten si asta...e patologic. Timpul...ne va lamuri. Dar mangia s-a comportat ca un DOMN, nu ca un craiovean.

Jaba Pojejena  •  16 Aprilie 2019, 20:59

Inlaturarea lui Mangia sa pus la cale odata cu investirea lui Cartu ca manager general al clubului . Din pacate astfel de manevre sant aceleasi ca si in politica de altfel. Cum miroase a bani de ciugulit deodata toate fostele stele care de altfel au ajutat clubul numai cu datul din gura dar fara sa-isi puna buzunarul la bataie , Sper din suflet sa-l angajeze pe Piturca care e specialist in ruinare Craiovei si uite asa sa facut praf o alta echipa pana se gaseste alt fraier sa vina sa o ia de la zero sa planteze si cum se coc fructele apar pasarile carnivore

Alexandru Bria  •  16 Aprilie 2019, 19:59

Ce sa faca bietu Papura-Voda ? ? ? *** din pacate !!! Adunatura de DERBEDEI la craiova !!! Cum a venit fcsb-istul partu , gata ... s-a dus dracului totul !!! craiova e un fel de VIITURA ovidiu ... creste 2-3 fotbalisti, ia cateva milioane de dolari pe ei, apoi ... OUT din NEUROpa inca din tururile preliminarii !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49  •  16 Aprilie 2019, 19:38

te prefaci ca esti Clonist

fcsbist.de.mic  •  16 Aprilie 2019, 19:14

Se plimba Cartu ca voda prin papura.

Adrian Constantin Sendroiu  •  16 Aprilie 2019, 18:51

gura mare, intrigi, strambe..asta e Cartu de azi...e la ani lumina de fotbalistul extraordinar de talentat din anii Craiovei Maxima, e la ani lumina de antrenorul uimitor care lua eventul cu Stiinta.....trecerea anilor, viata.. l-au schimbat mult in rau. De cand a venit el, coincidenta sau poate nu, s-a cam ales praful de echipa....

pma77  •  16 Aprilie 2019, 18:44

Ce pretentii sa ai la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Eugen Pan  •  16 Aprilie 2019, 18:38

demisia! iesi afara ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123  •  16 Aprilie 2019, 18:11
Postat de dinamo_fan pe 16 Aprilie 2019, 16:34

de cand a venit Cartu, Craiova nu a mia batut pe nimeni. Sa puna pe Craioveanu antrenor, ala macar a mai mancat ceva fotbal prin Spania. Papura a mancat maxim praz cu paine.

O fi mancat el ceva fotbal pe acolo, dar a si baut vreo cateva cisterne cu vin. Si inca mai are cateva in fata casei.

1.fcu  •  16 Aprilie 2019, 18:03

Cartule, ce *** ai ajuns! Sa sustii o clona. Greu de spus ce e in capul tau***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
Comentează