FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova continuă campania de achiziții: a semnat un fotbalist condamnat la 5 ani de închisoare!

Antoine Conte (în alb) a semnat cu CSU Craiova // foto: Imago
Antoine Conte (în alb) a semnat cu CSU Craiova // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 21:12 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 21:59

CSU Craiova a anunțat transferul fundașului dreapta Antoine Conte (27 de ani), liber de contract după despărțirea de Beitar Ierusalim din februarie.

CSU Craiova, locul 3 în sezonul trecut al Ligii 1, continuă să se întărească în departamentul defensiv. Ultimul transfer reușit de alb-albaștri este cel al lui Antoine Conte, fost internațional francez de tineret, fotbalist crescut de PSG.

CSU Craiova l-a transferat pe fundașul francez Antoine Conte

Fundaș dreapta de meserie, Craiova l-a anunțat drept un fotbalist „care poate juca pe mai multe poziții în compartimentul defensiv”.

Conte a fost crescut de echipele de juniori de la PSG și a evoluat la seniori pentru Stade Reims și Beitar Ierusalim. Ultimii 4 ani i-a petrecut în Israel, dar în sezonul 2020/2021 a adunat doar 11 apariții.

CSU Craiova continuă campania de achiziții: a semnat un fotbalist condamnat la 5 ani de închisoare!
Antoine Conte a semnat cu CSU Craiova // foto: Facebook

800.000 euroeste cota de piață a lui Conte pe Transfermarkt.com

Antoine Conte, condamnat la 5 ani de închisoare

Trecutul lui Conte este tumultuos. La începutul anului, fotbalistul francez a fost condamnat la 3 ani de închisoare, unul cu executare iar ceilalți doi cu suspendare. Decizia a venit după ce în 2016, când avea 22 de ani, Conte a lovit un student cu o bâtă. 

Victima, în vârstă de 19 ani, intervenise într-o ceartă dintre fotbalist și iubita sa, iar intervenția nu a fost pe placul fotbalistului, care a recurs la două lovituri cu bâta, una dintre acestea în craniul tânărului. L-a lăsat cu deficiențe de auz, precum și migrene constante, stres și oboseală. 

Echipa de avocați a lui Conte a contestat decizia, iar în cele din urmă fotbalistul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare, astfel că nu a fost nevoit să petreacă timp în spatele gratiilor.

Decizia instanței a făcut ca Antoine Conte să nu mai joace din ianuarie 2021. 

Valerică Găman a semnat cu CSU Craiova

Tot astăzi, CSU Craiova și-a asigurat serviciile lui Valerică Găman. În această dimineață, oltenii au anunțat pe pagina de Facebook că fundașul central de 32 de ani a semnat un contract cu formația lui Marinos Ouzounidis și va merge în cantonamentul din Austria.

Găman ajunge la Craiova din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat contractul cu Astra, echipă retrogradată în Liga 2.

În sezonul recent încheiat, Găman a bifat 28 de partide pentru Astra. Crescut la juniorii Universității Craiova, Găman a mai jucat la Dinamo, Astra, Karabukspor, FCSB și Al Shabab.

Mai multe știri din Liga 1:

Ultimul transfer reușit de FCU Craiova 1948 a făcut primul antrenament cu echipa + Adrian Mititelu jr a ajuns în cantonament

„Ar fi bomba verii!” » Ce transfer se pregătește în Liga 1: „Se va umple mereu stadionul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
george.br
george.br  •  24 Iunie 2021, 13:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Care adevar, flacaias?

george.br
george.br  •  24 Iunie 2021, 13:13
Postat de univ_craiova1 pe 24 Iunie 2021, 13:05

***

Ce mai faci, agramatule, ti-ai epuizat argumentele?

george.br
george.br  •  24 Iunie 2021, 13:12
Postat de kuba. pe 24 Iunie 2021, 09:01

Așteptăm declarațiile cofetarului Sorin și a cavalerului Marcel , sa ne explice ei cum au avut cea mai buna campanie de achiziții ( bushahahha) și cum obiectivul clonei este unul singur : titlul ! ( buahahahahhaha) Bineînțeles , , apa de ploaie pentru suporterii amărășteni gen maro Eugen sau poteca sapasul!

Astia fac precum baba aia ciudoasa din "Punguta cu doi bani", cu Rotarel in rolul babei si cavalerul Marcel in cel al gainii fara minte... Gainusa bucuroasa nevoie mare, a gasit si ea o perla, nestiind, in prostia ei, ca de fapt e doar o margea...)))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează