FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi le redă speranțele oltenilor: „Vom face un meci mare în finala Cupei, vrem trofeul!”

Gheorghe Hagi ar vrea să-și îmbunătățească palmaresul de antrenor cu trofeul Cupei României // FOTO:GSP
Gheorghe Hagi ar vrea să-și îmbunătățească palmaresul de antrenor cu trofeul Cupei României // FOTO:GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 23:10

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul celor de la Viitorul, rămâne concentrat, chiar dacă echipa sa a câștigat la Craiova, 2-1, și și-a asigurat locul 3 în clasamentul final al play-off-ului. „Regele” e concentrat la finala Cupei cu Astra Giurgiu de sâmbăta viitoare. 

„Sunt mulțumit, am făcut un meci mare, mai ales în repriza a doua. În prima repriză n-am avut tonus, n-am avut spirit. În repriza a doua ne-am pus adversarii în criză de spațiu și timp. Pentru mine, Craiova rămâne cel mai complet club din Liga 1. I-am întrecut, e un moment fericit și suntem bucuroși că am ajuns în fața lor. Am demonstrat că suntem la nivelul echipelor bune din campionat și mă bucur pentru acest lucru

Noi jucăm doar pentru noi, Cupa e un trofeu frumos pus în joc. Cu siguranță că ne dorim să-l câștigăm, vom face un meci mare în finala Cupei”, a spus Hagi, la Look Sport.  

Dacă Viitorul câștigă Cupa României, CSU Craiova se califică în Europa League. Altfel, oltenii ratează cupele europene. (Detalii AICI)

...despre plecarea lui Ianis:„Nu vorbim în această săptămână despre plecări, vorbim doar despre finală, trebuie să tratăm lucrurile în liniște. Împlinim 10 ani și ar fi extraordinar să câștigăm și Cupa”.

...despre Denis Drăguș, marcatorul golului victoriei: „Mă ascultă, l-am liniștit. E un fotbalist bun, cu calități extraordinare. Ne-am unit din nou, nu că am fi fost despărțiți, dar în momentele grele trebuie să le dai încredere jucătorilor. Un jucător tânăr are nevoie de mentori și de susținere”. 

Vezi și: CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor juca în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala Cupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  19 Mai 2019, 14:36

Să vedem și meciul din cupă !!! S-ar putea să avem o ,,surpriză,, din partea delegării echipei de arbitri ori din partea ,,majestății sale,, regele neîncoronat al fotbalului de pe frumoasele și mult prea ,,cinstitele,, plaiuri MIORITICE!!!

j0k3r
j0k3r  •  19 Mai 2019, 12:03
Postat de andueos pe 19 Mai 2019, 02:32

Lasa ca asa e frumos - data viitoare Craiova sa isi vada de joc si de locul ei. Daca juca la victorie cu CFR avea locul 3 asigurat - asa, sper sa castige Astra Cupa si sa jucati la nunti si botezuri, nu in EL. Prazari *** care *** in fata CFR-ului 2 ani la rand. Mai bagati copiii data viitoare....

cat tupeu de stelist lipsit de inteligenta. cum ati castigat voi cu noi? CU AVRAM. al 2-lea meci cum a fost? aveti jucatori care stiu doar sa rupa picioare si sa simuleze si sunteti condusi si patronati de infratori dovediti. ciocu mic, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Mai 2019, 10:43

Cat o sa mai tina sansa asta cu echipa lui Hagi? Dupa un meci mediocru, unde Craiova a fost "vioara intai", Viitorul a beneficiat de sansa ca balonul controlat gresit de Dragus s-a lovit de piciorul lui Mihaila si... un 1-1 nesperat. A urmat "calamitatea" de Thiago care ar trebuie exclus din lotul Craiovei pentru acel gest demn de favele si, inevitabilul cartonas rosu. Ce a mai fost? Nesansa Craiovei la acea lovitura de cap care ar fi insemnat locul trei si... 1-2, firesc. In mod normal Viitorul nu poate sa castige Finala Cupei la Ploiesti pentru ca Astra nu va fi... Craiova!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează