FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, GSP, DIGI, DOLCE, LOOK

Cu Alibec și Gnohere din primul minut » Reghe a decis echipa pentru meciul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2017 12:33

Steaua va juca duminică, cu CFR Cluj, primul meci oficial din 2017. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Pentru meciul cu CFR Cluj, Reghe are aproape tot lotul la dispoziție, cu excepția accidentaților Florin Tănase și Lucian Filip. Astfel, antrenorul Stelei va miza încă din primul minut pe Alibec și Gnohere, cei doi jucători veniți în această iarnă.

Bălașa, al treilea transfer al Stelei, va începe meciul pe banca de rezerve și ar putea intra pe parcurs.

Echipa probabilă Steaua: Niță - Ov. Popescu, Tamaș, Moke, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Enache, Alibec, De Amorim - Gnohere

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  04 Februarie 2017, 12:53

Din punct de vedere al echipei FC Steaua prevad o lupta si o zbatere in atac a celor doi Harlem si Alibec cu apararea clujeana si DACA vor primi cate o minge buna de tras la poarta, poate ca nu vor rata inscrierea golului victorios.... Deci, DACA.... ! In faza de aparare, insa, DACA alde Tamas, Moke, Muniru nu vor repeta gafele caracteristice in fata lui Bud se va incheia cu bine o partida care este importanta pentru locurile 1 sau 2. Sau, n-as vrea sa fie si mai jos, pe .....3.... Hai, FC Steaua !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează