FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL - U CRAIOVA 2-1

Cu cap!

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Galatenii au rapus pe final stiinta prin doua goluri marcate cu capul din faze fixe. Moldoveni versus olteni, ieri inca un episod! Prima repriza a fost a gazdelor. Jula a dat semnalul, nimerind bara din apropiere (14), iar Szekely, scapat singur, a luat la tinta plasa laterala (18). La centrarea aceluiasi Szekely, Bornescu a respins slab, iar Paraschiv, cu capul, a deschis scorul (27). Rose a fost blocat de Kouha (33) si la cabine Otelul a intrat in avantaj.

O alta Craiova dupa pauza! Nou-intratul Barboianu a izbit si el bara de la 25 de metri (49), iar la 10 minute Wobay (foto, dreapta) a egalat din careu. Napoli l-a introdus pe Tanasa, dar juvetii nu au mai inscris. A facut-o insa Jelev, un fundas. Pe final si tot cu capul.


Grig a gasit portarul
Dupa meci, tehnicianul Petre Grigoras s-a declarat fericit ca l-a titularizat pe Kouha intre buturi: "Sint mindru ca de data asta am ales un portar care n-a gafat. Kouha a avut o bilba la inceputul meciului si, gata, am zis ca incepe show-ul. Din fericire, dupa aia a fost OK". La rindul sau, Nicolo Napoli a spus: "In prima repriza am fost dominati, dar ne-am revenit dupa pauza. Am recuperat, am fortat sa invingem. Golul doi al Otelului a fost dintr-o faza fixa discutabila".


Ochirosii, out 6 luni!
Fotbalistul imprumutat de Steaua la Buzau, Razvan Ochirosii, a suferit o accidentare grava in minutul 49 al partidei de la Bistrita, in urma unei intrari dure a lui Tatarusanu. Primul verdict al medicilor e ruptura de ligamente, mijlocasul de 18 ani urmind sa stea 6 luni departe de fotbal. "Tatarusanu trebuia eliminat la acea faza! E al treilea meci in care se fac experimente pe noi cu arbitrii", a rabufnit tehnicianul buzoienilor, stefan Stoica. (Alexandru Raducanu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează