FOTBAL  »  Superliga  »  MARIUS BILAŞCO VORBEŞTE ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU GAZETA SPORTURILOR

Cu ce atacanţi străini crede Bilaşco că seamană!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Marius Bilaşco, atacantul Stelei, a acordat un înterviu în exclusivitatea pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit printre altele de Lăcătuş şi Dan Petrescu, idolii pe care îi are, sau fundaşii care i-au pus cele mai mari probleme în Liga 1.

... Modelul de atacanţi pe care îi are din străinătate: "Încerc să mă orientez nu spre atacanţi foarte buni ca David Villa sau Messi, care nu au aceleaşi calităţi ca ale mele, ci spre jucători care au un profil asemănător cu al meu, iar aici i-aş include pe Anelka şi Drogba"

... Fundaşii din Liga 1 care i-au pus cele mai mari probleme: "Primul, cu care am dus cele mai multe lupte, chiar foarte grele, e Tamaş. Apoi, l-aş numi pe Marius Constantin"

... Diferenţa dintre Lăcătuş şi Petrescu: "Sînt diferiţi şi ca antrenori, şi ca oameni. Ca stil, ce să zic, acolo, la Unirea, Petrescu era la o echipă mică, aici e Steaua. În plus, Lăcătuş are la dispoziţie un lot mult mai valoros decît a avut Dan la Unirea. Lăcătuş are marfă mai bună, poate oricînd schimba echipa, are soluţii, pe cînd la Urziceni se cam ştia cine joacă"

... decizia lui Bucşaru de a dezintegra Unirea: "Cît am fost acolo, n-am avut nici un reproş să-i fac. Cauzele pentru care s-a întîmplat ce s-a întîmplat nu le ştim, dar ştiu că a investit de unul singur, iar cu excepţia primului an, a băgat mulţi bani în stadion, în infrastructură, în echipă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lupta_steaua
lupta_steaua  •  25 Noiembrie 2010, 20:37

Cu STRAINII de fotbal!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  25 Noiembrie 2010, 13:38

Anelka nici macar nu e pe stilul lui . :) se pricepe ... el nici nu sti ce profil are ca nu atinge mingea de 3 ori pe meci cu priciorul , doar cu capul .

unmaker
unmaker  •  25 Noiembrie 2010, 12:19

LOL...asta e dezastru...ce comparatii face

Vezi toate comentariile (5)
Comentează