LIGA 1  ·  INIŢIATIVĂ

Cu chibritul pe stadion

Articol de — Duminica, 20 Aprilie 2008, 00:00

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate încă de miercuri, conducătorii giuleşteni au apelat la o măsură inedită pentru a evita repetarea incidentelor de la partida cu Steaua, cînd arbitrul Alexandru Deaconu a decis întreruperea partidei după ce a fost lovit cu o brichetă. Aseară, fiecărui spectator fumător i s-a oferit un chibrit în schimbul brichetei pe care o avea asupra sa (foto).Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (2)

 •  20 Aprilie 2008, 14:59

Care-i problema ta flacau? Ti-au luat bricheta cu poza de gagici dezbracate, si amu nu mai ai stimulente cand o freci la baie? Inchide ochii si incearca sa-ti imaginezi ca rapidu lupta sa ia titlul, tot fantezie erotica este si asta :)

 •  20 Aprilie 2008, 10:18

n-avem brichete avem chibrituri dar dupa filtre, la poarta tribunei a 2a puteai sa culegi ditamai cataroaiele de pe jos si sa intri cu ele in stadion. ce prosti sunt si conducatorii nostri ca au pus botu' la jaful facut de steaua de ca-cat cu meciul intrerupt. tara de tarani, de tigani si de ciobani, d-aia nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Amical

Dinamo - Rapid

Netelevizat
17:00 Snooker

Liga Campionatului

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Express

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1