FOTBAL  »  LIGA 1  »  INIŢIATIVĂ

Cu chibritul pe stadion

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate încă de miercuri, conducătorii giuleşteni au apelat la o măsură inedită pentru a evita repetarea incidentelor de la partida cu Steaua, cînd arbitrul Alexandru Deaconu a decis întreruperea partidei după ce a fost lovit cu o brichetă. Aseară, fiecărui spectator fumător i s-a oferit un chibrit în schimbul brichetei pe care o avea asupra sa (foto).

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (2)
 •  20 Aprilie 2008, 14:59

Care-i problema ta flacau? Ti-au luat bricheta cu poza de gagici dezbracate, si amu nu mai ai stimulente cand o freci la baie? Inchide ochii si incearca sa-ti imaginezi ca rapidu lupta sa ia titlul, tot fantezie erotica este si asta :)

 •  20 Aprilie 2008, 10:18

n-avem brichete avem chibrituri dar dupa filtre, la poarta tribunei a 2a puteai sa culegi ditamai cataroaiele de pe jos si sa intri cu ele in stadion. ce prosti sunt si conducatorii nostri ca au pus botu' la jaful facut de steaua de ca-cat cu meciul intrerupt. tara de tarani, de tigani si de ciobani, d-aia nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează