FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 2-2

Cu cine joacă Stoichiţă în atac cu Oţelul?

Bogdan Stancu, Romeo Surdu, Steaua
Bogdan Stancu, Romeo Surdu, Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Surdu, Stancu şi Tănase au şanse minime să evolueze contra Oţelului Galaţi

Runda trecută, Oţelul a ajutat Steaua, învingînd liderul CFR Cluj (1-0), dar vineri vine în Ghencea pe cai mari şi visează să mai detoneze o "bombă". Ghinionul lui Stoichiţă e că tocmai contra echipei ce n-a primit gol în retur nu va avea la dispoziţie trei fotbalişti cu profit ofensiv din cei şase pe care-i are în lot lot!

Surdu mai stă 5 zile
Romeo Surdu acuză cele mai serioase probleme, iar astăzi urmează să efectueze un RMN pentru a se vedea cu exactitate gravitatea accidentării. Cel mai probabil, atacantul în vîrstă de 25 de ani va începe alergările abia la sfîrşitul acestei săptămîni, lucru ce-l scoate definitiv din cărţi pentru partida cu Oţelul.

Stancu are contractură
Bogdan Stancu a fost printre cei mai activi stelişti duminică seara, contra Urziceniului, însă tot atunci s-a ales cu o contractură musculară puternică. Staff-ul medical al trupei din Ghencea face eforturi să-l recupereze, însă ieri prognosticul doctorilor era rezervat în privinţa folosirii lui runda viitoare. Din pricina accidentării, "Motanul" a pierdut şi convocarea la "naţionala" Under 23 unde fusese chemat de Răzvan Lucescu pentru meciul cu Italia, de miercuri.

Tănase şi-a scos firele
Veştile ceva mai bune vin de la Cristi Tănase. Mijlocaşul ofensiv urmează să revină de azi la antrenamente, după ce i s-au scos firele de la operaţia în urma căreia i s-a extirpat un chist dentar. Totuşi, şefii Stelei consideră că cele 10 zile pierdute de Tănase l-au scos din forma fizică în care se afla şi, contra gălăţenilor, va începe cel mai probabil din postura de rezervă.

"Surdu, Stancu şi Tănase sînt jucători importanţi, dar cred că Stoichiţă are cu cine să-i înlocuiască. Arman Karamian, de exemplu, ar putea evolua fără probleme al doilea vîrf"
Emeric Ienei, ex-antrenor Steaua

"Steaua e de Intertoto!"
Adrian Porumboiu rîde de Mihai Stoichiţă, care a asistat la meciul FC Braşov-FC Vaslui: "Probabil că a venit să le vadă pe gazde, fiindcă pînă la meciul nostru cu Steaua mai e mult. Cînd va fi duelul direct, cei din Ghencea nu vor mai avea nevoie de puncte, fiindcă vor fi prea jos în clasament! Steaua e de Intertoto, după cum joacă!". UEFA a desfiinţat Cupa Intertoto încă de acum un an.

Stoichiţă îl contrazice pe Răzvan
Meciul Urziceni-Steaua (2-2) i-a oferit lui Mihai Stoichiţă un argument ca să-l "înţepe" pe Răzvan Lucescu. "Nu sînt de acord cu cei care zic că avem un campionat slab. Nivelul e bun şi meciul nostru cu Unirea a arătat asta", a zis "Lippi", trimiterea fiind evidentă către selecţioner. Lucescu jr. a spus recent că întrecerea internă e cea mai slabă din ultimii ani.

Ironizaţi
Mihai Stoica s-a supărat că Argăseală a catalogat egalul drept unul "norocos pentru Unirea": "S-a găsit el să vorbească despre noroc şi ghinion?! Cum să cîştige Steaua? Doar nu sărea mingea în poartă de două ori din spatele lui Pepe Moreno! Cred că faza golului din minutul 90 a fost lucrată la antrenamente. Au lucrat-o Argăseală cu Pepe şi cu Kapetanos!". :)

Urziceni - Steaua, cel mai tare derby!
Partida transmisă în direct de DigiSport duminică seara, de la 20:30, a fost urmărită de aproximativ 450.000 de telespectatori din mediul urban (3,9% rating), fiind cel mai vizionat derby televizat de postul trustului RCS&RDS în primele trei etape din returul Ligii I. Celelalte două partide considerate opţiunea întîi în primele două runde din retur au fost CFR - Steaua (3,8% rating) şi Dinamo - Craiova (3%).

Show în liceu la Galaţi
Acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”, organizată de Gazeta Sporturilor şi Coca-Cola, ajunge azi la Galaţi. Gazdele, elevii Grupului Şcolar Industrial Metalurgic, vor juca împotriva vedetelor echipei conduse de Marius Stan. Dorinel Munteanu i-a oprit în lotul Oţelului pe: Ochiroşii, Paraschiv, Sălăgeanu, Sergiu Costin, Giurgiu, Grahovac şi Viglianti.

- Ifeanyi Emeghara va putea juca peste două săptămîni. "Ne vom baza pe Eme peste puţin timp. Este refăcut sută la sută", spune Argăseală.
- Stoichiţă regretă că şi-a adus fiica la un meci al Stelei: "Îmi pare rău, fiindcă a auzit şi ea cum eram înjurat şi de atunci nu mai suportă fotbalul!".
- Mihai Stoica s-a luat de Szekely: "El trebuia eliminat de două ori la ce a făcut în meciul ăsta! Incredibil cîţi nervişori a avut domnul Szekely, care voia să-l lovească pe Brandan!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  09 Martie 2010, 16:03

la ce echipa are steaua , mai ales fundasii centrali , nu are cum sa castige cu otelul , poate prin noroc cum a mai avut

 •  09 Martie 2010, 13:54

Da Pepe ce rol are la Steaua ??? ala nu poate juca atacant ?? sau a fost adus pentru a juca fundas ??

 •  09 Martie 2010, 11:11

cu pepe moreno ca poate mai da o pasa daia cu spatele.sau poate da chiar gol cu spatele acu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează