FOTBAL  »  Superliga  »  CSU VS FCU

VIDEO Cu cine ținea, de fapt, Ilie Balaci? Declarația de cotitură ieșită la iveală, în plină dispută Rotaru - Mititelu » Sorin Cârțu se implică și el

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 12:57 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 14:20

Fostul președinte executiv al CS Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, îl contrazice pe Mihai Rotaru și susține că legendarul Ilie Balaci ținea, într-adevăr, cu echipa acestuia, dar era apropiat și de formația lui Adrian Mititelu, FCU Craiova. În octombrie 2013, în emisiunea lui Horia Ivanovici, Balaci declara: „Adevărata Universitatea Craiova este a lui Adrian Mititelu”

Sorin Cârțu, 68 de ani, a intervenit marți la Fanatik Superliga pentru a lămuri controversa apărută în ultimele zile, referitoare la echipa cu care ținea legendarul Ilie Balaci dintre cele două Craiove active în momentul de față în Superliga.

Fostul președinte executiv al CS Universitatea Craiova l-a contrazis pe Mihai Rotaru, care i-a fost patron,  și a dezvăluit că Balaci ținea cu Universitatea Craiova, dar era apropiat și de FCU, clubul patronat de Adrian Mititelu.

Sorin Cârțu: „Balaci ținea cu noi, dar era apropiat și de partea asta a echipei lui Mititelu”

„Balaci ținea cu noi. Ilie, și ca mine, și ca toți, noi nu putem să uităm că am jucat pentru Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Iar Clubul Sportiv Universitatea Craiova este la momentul ăsta aici, la Universitatea Craiova. Noi nu putem să spunem de Fotbal Club, noi la clubul respectiv am jucat.

El era apropiat și de partea asta a echipei lui Mititelu pentru că era într-un anturaj de prieteni care sunt cu Mititelu. Normal că nu ai cum să nu recunoști acest adevăr clar, realist despre ceea ce au spus cu Clubul Sportiv Universitatea”, a comentat Cârțu.

„Grotesc! Odios! V-aș spune «să vă fie rușine», dar nu știți noțiunea” » Lorena Balaci, dezlănțuită la adresa lui FCU Craiova
CS UNIVERSITATEA
„Grotesc! Odios! V-aș spune «să vă fie rușine», dar nu știți noțiunea” » Lorena Balaci, dezlănțuită la adresa lui FCU Craiova

Ce nu poate să uite Sorin Cârțu din ce a făcut Adrian Mititelu

Fost coechipier cu Balaci în celebra „Craiova Maxima”, Sorinaccio a ținut să precizeze că „Minunea Blondă”, cum i se mai spunea lui Ilie, „nu avea nicio îndoială în sensul ăsta. Dar nu înseamnă că îi ignora pe ceilalți sau nu le recunoștea niște merite.

Pentru că, într-un fel, nu ai de ce să nu te gândești că în partea cealaltă, echipa lui Mititelu e întreținută de un om care bagă niște bani, astea nu i le poate lua nimeni. Eu i-am imputat pentru ce s-a întâmplat în timp. Când a luat echipa și a dus-o la Severin, când a falimentat-o, când a închis stadionul. Eu nu pot să îi iert astea. Bine, le iert, dar nu pot să le uit”.

Mihai Rotaru: „Ilie Balaci nu a fost nici măcar la un meci al celeilalte echipe din oraş”

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, atacase în termeni duri rivala locală FCU Craiova, după ce, înaintea meciului cu FCSB (1-2), echipa antrenată de Adrian Mititelu postase pe pagina de Facebook a clubului o fotografie controversată, în care apare Ilie Balaci, fostul mare jucător al Universității Craiova.

„Lorena (n.r. - Balaci, fiica lui Ilie Balaci) s-a supărat foarte foarte tare. Întotdeauna am evitat să marchetez tragediile. Aici lucrurile sunt foarte clare. Ilie Balaci a ţinut cu Universitatea Craiova. Ilie Balaci nu a fost nici măcar la un meci de la cealaltă echipă din oraş. La un meci nu a fost. Ilie Balaci a fost în deplasări la Călăraşi, Voluntari, Farul, a mers în deplasări cu Universitatea Craiova.

Şi asta după momentul în care s-a înfiinţat cealaltă echipă, în 2017. Ei au profitat de faptul că am tăcut. Dar aceea este o minciună. În primă fază, în momentul în care a fost schisma, în 2013, Ilie Balaci a spus că va lăsa publicul să decidă cine va fi Universitatea Craiova. În momentul în care cealaltă echipă a intrat în faliment, pentru Ilie Balaci nu a existat decât o singură Universitatea Craiova.

El a considerat că echipa care a fost considerată continuatoarea a murit. Un singur meci a lipsit acasă, pe Ion Oblemenco. Mă suna când era la Călăraşi şi eu eram în străinătate: «Mihai, nu mai veni! Când stai departe, suntem norocoşi»”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

VIDEO. Ce spunea Ilie Balaci în octombrie 2013, în emisiunea lui Ivanovici: „Adevărata Universitatea Craiova este a lui Adrian Mititelu”

În octombrie 2013, Ilie Balaci a fost ofertat de Rotaru. Dar fostul internațional l-a refuzat și a explicat apoi, în emisiunea lui Horia Ivanovici de la Etno TV, „Fanatik Show”, motivele pentru care nu s-a dus.

„Dacă era vorba să antrenez, mă duceam. Mă voia însă pentru imagine. Dar eu nu duc lipsă de bani. Probabil că, din iarnă, o să antrenez din nou. Dacă mă duc la Severin să antrenez, meseria ți-o faci indiferent de sentimentele pe care le ai față de o echipă sau alta. Am refuzat mai repede din caracter.

Mititelu a venit apoi să-mi mulțumească, că nu credea că-s în stare de așa ceva. Cel mai tare m-a bucurat faptul că m-au sunat suporterii și mi-au mulțumit pentru gest. Nu știu cum au aflat, că n-am făcut tam-tam. Adevărata Universitatea Craiova este a lui Adrian Mititelu”.

Mai puteți citi:

Gigi Becali a fost la secția de poliție, apoi a răbufnit: „Am stat la drogangeală” » A încercat să cumpere bunăvoința polițiștilor? „Le-am promis o donație”

De nerecunoscut! A scris istorie în Superligă, acum trăiește luxul din Dubai » Limuzină și piscină de 5 stele între zgârie-nori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  23 Noiembrie 2023, 23:21
Postat de kub4a pe 23 Noiembrie 2023, 20:53

Amărâtule, te bântui și eu și random și dobrin! Kokalrule

Te-ai incurcat in clone :))) ce postac penibil!

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  23 Noiembrie 2023, 21:35
Postat de kub4a pe 23 Noiembrie 2023, 20:53

Amărâtule, te bântui și eu și random și dobrin! Kokalrule

:)) acelasi mesaj de pe conturi diferite ce Pinocchio hilar :)) totusi nu ai avut tupeu sa ii raspunzi lui lucian cand radea de tine? :))

kub4a
kub4a  •  23 Noiembrie 2023, 20:53
Postat de eterna.terra.nova pe 22 Noiembrie 2023, 21:11

:)) ohhh da nu esti tu doar postezi pe un articol vechi de o săptămână :))

Amărâtule, te bântui și eu și random și dobrin! Kokalrule

Vezi toate comentariile (36)
Comentează