FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, AZI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cu ochii pe cartonaşe » Steaua poate pierde cinci titulari înaintea derby-ului cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 februarie 2014 23:29

Steaua are 5 jucători care pot rata derby-ul cu Dinamo în eventualitatea unui avertisment încasat cu Chiajna.

Steliştii sînt obligaţi să cîştige pe terenul Concordiei pentru a-şi menţine avansul faţă de Astra, după ce giurgiuvenii s-au impus pe terenul Coronei. Totuşi, campionii trebuie să aibă mare grijă la cartonaşele galbene.

În lotul lui Reghecampf se află 5 fotbalişti care ar putea rata derby-ul cu Dinamo, programat sîmbătă, dacă ar încasa vreun "galben" împotriva ilfovenilor. În afara lui Pantelis Kapetanos, ceilalţi 4 sînt titulari incontestabili în Ghencea: fundaşul Lukasz Szukala şi mijlocaşii Alex Chipciu, Nicuşor Stanciu şi Lucian Sînmărtean.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu intenţionează să-i menajeze pe aceştia, dar le va cere să aibă grijă pentru a nu fi avertizaţi. Misiunea nu pare deloc imposibilă avînd în vedere că la partida tur, disputată pe 14 februarie şi încheiată cu victoria lejeră a Stelei cu 4-0, roş-albaştrii n-au încasat nici măcar un cartonaş galben! Chiar şi aşa, Tănase nu are drept de joc în această seară.

"Decarul" roş-albaştrilor e suspendat după ce a primit galben, al 7-lea al sezonului, în restanţa cu U Cluj, de marţea trecută! Astfel, mijlocaşul de 27 de ani va reveni pe gazon chiar împotriva lui Dinamo.

Chiajna are 7 absenţe
Antrenorul Chiajnei, Ionuţ Chirilă, se confruntă cu mari probleme de lot înaintea meciului din această seară. El nu poate miza pe 7 jucători. Neluţ Roşu e suspendat, după ce a încasat cartonaş galben în Ghencea, iar Bucurică, Ispir, Creţu, Bambara, Ganea şi Serediuc sînt accidentaţi. Dintre ei doar ultimul are şanse de fi recuperat pînă la ora de start a meciului.

Dinamoviştii au scăpat
"Cîinii" aveau şi ei jucători în pericol de suspendare pentru derby, dar aceştia nu au încasat cartonaşe galbene şi vor putea evolua cu Steaua. Fotbaliştii ce puteau lipsi în derby erau: Bălgrădean, Filip, Boubacar şi Ţucudean.

606711-chiajna-steaua.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Februarie 2014, 10:50
Postat de bamse1901 pe 24 Februarie 2014, 10:18

va fi un meci amical

Ca Dinamo ieri..

stelistul_86
stelistul_86  •  24 Februarie 2014, 10:36
Postat de bamse1901 pe 24 Februarie 2014, 10:18

va fi un meci amical

Da, va fi un blat mizerabil. Cred ca la ora meciului toti dinamovistii se vor ruga la cartonasele arbitrului pentru suspendarile din derby, poate doar asa scoateti un egal in Ghencea.

bamse1901
bamse1901  •  24 Februarie 2014, 10:18

va fi un meci amical

Vezi toate comentariile (5)
Comentează