FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cu toţii la minge » Costel Gâlcă a rămas fără 5 internaţionali, dar nu mai are probleme de efectiv

Articol de - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 21:29

Tamaş, Guilherme, Filip şi Iancu s-au antrenat ieri normal, cot la cot cu colegii, rămîne de văzut care dintre ei vor apărea diseară pe teren contra Spartei Praga.

Costel Gâlcă poate avea motive de satisfacţie. I-au revenit la pregătirile normale şi fotbaliştii care, din diverse cauze, nu s-au putut antrena normal o bună perioadă. De-abia sosit în Antalya, marţi, Guilherme s-a integrat în lotul campioanei şi a terminat ieri dimineaţă şedinţa de antrenament fără probleme.

Tamaş, Iancu şi Filip au fost în recuperare toată perioada petrecută în cantonament în Antalya, dar ieri au arătat că sînt apţi de a se pregăti fără restricţii.

Rămîne de văzut pe care dintre ei se va baza antrenorul în perspectiva ultimelor două meciuri, diseară cu Sparta Praga, de la 18:30, şi duminică împotriva lui NK Maribor. Brazilianul ar putea evolua şi astăzi, se speră ca şi ceilalţi trei să prindă cîteva minute măcar în ultimul meci de verificare dinaintea startului sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dora
dora  •  06 Februarie 2015, 09:30

Cupa Asiei si Cupa Africii nu au contat ptr ei. E mai importanta cearta lui Reghe cu arabii, posibila lui intoarcere la Steaua...numai basme de adormit prostii....

nordik
nordik  •  06 Februarie 2015, 09:20

huwooow....ce stiiire!!! woooow....super-tare!!! bravo...apropo, in afara de Romanica mai sunt si alte tari pe glob, spre surprinderea unora...de exemplu, a vazut cineva aseara meciul dintre Ghana si Guinea Ecuatoriala??? ati auzit de acel meci? Cupa africii...etc...cum suna? la acel meci, doar asa ca si informatie generala, suporterii au intrat pe teren in minutul 77 daca nu ma insel...nu se scrie nimic despre asta? halal ziar...si se zice ca e de calitate...mda...

terminatorul3
terminatorul3  •  06 Februarie 2015, 09:18

Asta-i o veste buna .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează