FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cu zerourile tăiate » Acţionarii dinamovişti vor să reducă salariile jucătorilor care cîştigă prea mult

Luchin a costat 300.000 de euro, el fiind deţinut în coproprietate cu agentul Cristea Opria
Luchin a costat 300.000 de euro, el fiind deţinut în coproprietate cu agentul Cristea Opria

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 21:10

Şase dintre jucătorii cu salarii de minimum 10.000 de euro lunar sînt pe lista conducerii de reducere a contractelor.

Pe 15 ianuarie dinamoviştii "aniversează" trei luni fără salarii primite. Cu toate acestea, conducătorii nu se gîndesc să achite restanţele către jucători, ci să le diminueze veniturile celor cu salarii de minimum 10.000 de euro!

Imediat după reunirea de pe 9 ianuarie, vor fi discuţii cu cei vizaţi pentru a se vedea dacă se poate ajunge la un acord. Mai exact, şefii plănuiesc să le propună celor cu contracte mari să accepte diminuarea contractelor şi să accepte, în schimb, bonusuri de performanţă individuală şi cu echipa.

Pe lista acţionarilor se regăsesc fotbalişti cu experienţă, cum ar fi Cristi Pulhac, Ionel Dănciulescu, Cătălin Munteanu, Andrei Cristea şi Srgian Luchin. Printre cei vizaţi este şi Edgar Alvarez, care încasează 15.000 de euro lunar! "Sînt cîţiva jucători, nu mulţi, care au salarii peste ce este pe piaţă în acest moment şi peste ceea ce oferă ei", a explicat Ionuţ Negoiţă.

Tinerii vor fi premiaţi
Jucători precum Constantin Nica, Cosmin Matei, Marius Alexe sau George Ţucudean, cu salarii sub medie, vor primi măriri contractuale. Nici unul dintre aceştia nu cîştigă mai mult de 3.000 de euro lunar. "Sînt unii care în ultima vreme au evoluat foarte bine şi au rămas în urmă cu salariile", a zis Negoiţă.

"În perioada imediat următoare trebuie să identificăm soluţiile de creştere a veniturilor şi de reducere a costurilor. Reducerea nu se poate face doar cu acordul clubului, trebuie şi acceptul angajatului" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

548342-salarii-dinamo.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
neuercainerosu
neuercainerosu  •  05 Ianuarie 2013, 10:10

Astazi se pare ca este ziua lui Dinamo pe marele site de sport....

kily
kily  •  05 Ianuarie 2013, 09:25

alpine, aici nu ai nici un comentariu?!

samertx
samertx  •  05 Ianuarie 2013, 03:48
Postat de terminatorul2 pe 05 Ianuarie 2013, 03:28

Știri despre căței care mănincă iogurt ! : )))))

Comentate de yesmeni ce mănâncă rahat:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează