FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

Cucerit

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Atacantul Nemanja Jovanovici e fascinat de cladirile vechi ale Clujului si de multitudinea spatiilor verzi.

Transferat in aceasta vara de la Pandurii Tg. Jiu, sirbul Nemanja Jovanovici (22 de ani) a reusit sa viziteze orasul de pe Somes abia zilele trecute. Arhitectura medievala si statuile ecvestre ale lui Mihai Viteazu si Matei Corvin l-au impresionat pe atacantul "sepcilor rosii". "Clujul este un oras frumos. Imi place foarte mult aici. M-au impresionat cladirile vechi din centru si statuia lui Mihai Viteazu, care este de-a dreptul impunatoare. Sint multe spatii verzi si este mult mai curat decit in Bucuresti. Oamenii de aici sint foarte primitori si te ajuta sa te acomodezi repede cu noua casa", a spus virful care a evoluat in trei meciuri pentru Steaua Rosie la doar 17 ani.

Aflat din 2003 in Romania, Jovanovici vorbeste aproape la perfectie limba romana. "Am invatat foarte repede de la televizor, de la colegii de echipa si de la prietena mea, Lavinia. Engleza si germana vorbesc la fel de bine", a mentionat Nemanja.

Alerta Dolha
Mijlocasul Bogdan Dolha nu s-a putut antrena ieri din cauza unei contracturi la gamba dreapta. Conducerea tehnica spera ca el sa fie apt de joc duminica, la meciul cu Pandurii. Tot ieri, Andrei Muresan si-a scos firele de la operatia la mina dreapta, iar Marius Baciu a facut doar alergari, nefiind inca refacut dupa leziunea fibrilara suferita.

300 de abonamente vindute

Ieri, la parterul tribunei oficiale a stadionului "Ion Moina", s-au pus in vinzare abonamentele pentru noul sezon, 300 dintre acestea fiind deja epuizate. Pretul unui abonament este de 150 de lei (peluza), 300 de lei (tribuna I), 450 de lei (tribuna 0, neacoperita), 600 de lei (tribuna 0, acoperita). Studentii isi pot procura abonamente la jumatate de pret, in doua sectoare de la tribuna I.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează