FOTBAL  »  Superliga  »  AMENINŢĂRI

Culae Lupescu îl ameninţă dur pe Mitică

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iulie 2008 00:00

Într-un interviu acordat în "Evenimentul zilei", Culae Lupescu, de 21 de ori internaţional, l-a atacat extrem de dur pe Dumitru Dragomir, care îl vrea demis de la FRF pe Ionuţ Lupescu: "Cine îl acuză pe Ionuţ? Dragomir, un tîmpit şi un parvenit? Lui cine îi cere demisia? Ionuţ n-a furat, e corect şi nu are de ce să plece de la federaţie". După ce l-a ameninţat extrem de violent pe şeful Ligii, Culae Lupescu a continuat: "Nu suport ca un ordinar care a furat peste tot pe unde a fost, să se ia de băiatul meu!".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
 •  27 Iulie 2008, 13:02

SA NU UITAM, CA TOTUSI, CULAE A JUCAT LA UN CAMPIONAT MONDIAL, IAR DE IONUT STIE TOATA LUMEA CE CARIERA A AVUT. BOSOROGI DIN FRUNTEA FOTBALULUI NOSTRU LA CATE TURNEE FINALE AU JUCAT???

 •  27 Iulie 2008, 11:32

Asta e romania!cam asa e condusa si tara,cum e condus fotbalul romanesc.

 •  27 Iulie 2008, 11:24

acu' te-ai trezit sa-tzi aperi plodu? da' cand cu bricheta de ce n-a facut scandal Ionutz al tau? cred ca erai in cantonament nea Culae cand a ramas nevasatata gravida cu Ionutz... O fi fost Dinu prin zona ca tare-i mai e drag lu pothaia de Cornel de jhavra de Ionutz

Vezi toate comentariile (15)
Comentează