FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, GSPTV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Culio ştie principalul adversar al CFR-ului la titlu: "Ne vom bate cu Rapid!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Emmanuel Culio (25 de ani) se teme cel mai mult de echipa lui Şumudică în lupta pentru titlu.

- Emmanuel, care sînt atuurile CFR-ului în actuala stagiune?
- Aceleaşi: unitatea grupului, munca antrenorului, experienţa noastră din ultimii ani. Aduceţi-vă aminte că n-am pierdut nici o finală jucată, fie că a fost vorba de Cupa României sau de Supercupă. Ne simţim bine la înălţime şi vrem să arătăm în continuare cel mai bun fotbal al nostru.

- Crezi că echipele din Bucureşti vor conta în lupta pentru titlu?
- Va fi un campionat electrizant. Mai tare decît cel de anul trecut. Rapid, Dinamo şi Steaua s-au întărit cu jucători buni. Îmi place Rapidul lui Şumudică. Giuleştenii vor fi foarte periculoşi. Va fi o stagiune pasionantă pentru fanii tuturor echipelor.

"Mandorlini e nr. 1"
- Piţurcă, Andone?
- Doi tehnicieni foarte buni. Cu Ando am lucrat, ştiu cît de ambiţios este. Aceşti antrenori au cîştigat titluri în România, ştiu ce vor şi, mai mult, ştiu să-şi impună punctul de vedere. Mandorlini e însă cel mai bun antrenor. Ce poţi să mai zici cînd preiei o echipă din mers şi după şase luni cîştigi trei trofee? E cel mai bun antrenor cu care am lucrat în carieră. E foarte inteligent tactic şi pregăteşte în cele mai mici detalii toate partidele. El ne va pregăti ca să rezistăm şi în Champions League.

- Te gîndeşti deja la confruntările din Ligă?
- Normal. Aşteptăm cu nerăbdare tragerea la sorţi. Cred că putem să ne calificăm dintr-o grupă mai uşoară. Ştiu că e un sezon dur, dar am făcut o pregătire serioasă în Austria. Vom rezista!

80 de meciuri şi 5 goluri a strîns Culio la CFR în toate competiţiile. El a venit la Cluj în vara lui 2007

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
vladyb19
vladyb19  •  31 Iulie 2010, 13:28

@ pufulycy Inteligenta de stelemist ... Se vede dupa nume ca esti cocalar. Forza CFR sa dea domnul sa luam tripleta si iesim si din grupe locul 3.

feroviarul
feroviarul  •  31 Iulie 2010, 10:26

Stelisti astia chiar nu au habar de fotbal. Se ia dupa ce spune presa (care e sluga la Becali) si chiar inghit toate minciunile. Daca oierii continua jocul practicat cu U Cluj, anul acesta termina pe 10-14. Daca e sa ne luam duce ce s-a vazut pana acum, la titlu se bate Rapid, CFR, Urziceni si Dinamo.

criselly99
criselly99  •  31 Iulie 2010, 10:19

daca nu va bat ei,va batem noi oile drhacu,va dam iar cinci castane la ceafa aia de comunisti ce-o aveti....ftva rasa aia sphurcata sa vf.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează