FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Culise » De ce a fost dat afară Cordoş de la Dinamo: “Asta e, azi nu se poate!”

Articol de , - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 21:28

Lider al apărării dinamoviste în toamnă, fundaşul de 26 de ani se desparte de ”haită” din cauza unei reacţii care i-a enervat pe şefi în pauza ruşinii de la Giurgiu, 1-6 cu Astra.

Lui Andrei Cordoş pauza meciului Astra - Dinamo (6-1) i-a fost fatală. Partida s-a încheiat cu o ruşine istorică - "cîinii" nu mai încasaseră 6 goluri decît o dată în istorie, în 1958 - iar fundaşul de 26 de ani a avut o reacţie care i-a înnebunit pe şefii echipei.

Văzut ca un lider al apărării, Cordoş a reacţionat la pauza acelei întîlniri, cînd scorul era 4-0 pentru giurgiuveni. "Azi, nu se poate!", a spus fotbalistul, ceea ce i-a enervat, ulterior, pe oficiali, atunci cînd au auzit opinia lui.

"Vrem luptători"
"N-a fost o reacţie normală. Ce-ar fi trebuit să-i spunem lui Cordoş: «OK, atunci hai să vorbim cu ăia de la Astra să jucăm repriza a doua luni!». Nu acceptăm o astfel de atitudine la Dinamo, ne trebuie doar jucători luptători, care să aibă atitudine şi încredere pînă la final, nu să dezarmeze", au comentat şefii din Ştefan cel Mare. În meciul respectiv, Cordoş a primit nota 2 în caseta partidei din Gazeta Sporturilor, fiind integralist într-o apărare la pămînt.

Trei naţionalităţi
Dinamo are în vedere trei stoperi pe care să-i aducă:

1. Românul Andrei Marc, 21 de ani, de la Ceahlăul, pe care moldovenii vor 350.000 de euro.

2. Camerunezul Michael Ngadeu, 24 de ani, poreclit "Mişu din Camerun" de către coechipierii săi de la FC Botoşani, pe care moldovenii solicită 300.000 de euro.

3. Sîrbul Nikola Vasiljevici, 23 de ani, de la OFK Belgrad, pe care gruparea aflată pe locul 6 cere 250.000 de euro, plus procente la revînzare.

2 goluri în 13 meciuri a marcat Cordoş în toamnă pentru Dinamo

5,62 a fost media din GSP a lui Cordoş, cea mai mare dintre apărătorii "cîinilor"

1 gol a marcat Ngadeu împotriva celor de la Dinamo, în victoria botoşănenilor, scor 3-2

"A fost o discuţie cu domnul Negoiţă pentru Ngadeu, însă nu s-a concretizat. FC Botoşani vrea să se întărească în această pauză competiţională, din vară orice jucător este de vînzare pentru o sumă care avantajează clubul" (Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani)

"Lui Cordoş i-am dat liber pentru a-şi găsi o altă echipă. Dacă îşi găseşte formaţie, va pleca, dacă nu, rămîne la noi. Dacă spun că vrem bani pe el, nu îl mai ia nimeni. Cu Elton e la fel, îl mai lăsăm două zile să-şi găsească echipă" (Constantin Anghelache, consilier personal al lui Ionuţ Negoiţă)

"Nu m-am prezentat la primul antrenament al echipei, pentru că nu mai fac parte din proiect. După o discuţie avută cu noua conducere, am convenit de comun acord să nu mai continuăm colaborarea". (Andrei Cordoş)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Şi Adi Popa II executat
Eşecul de la Giurgiu i-a pecetluit soarta şi unui alt apărător, Adrian Popa II. Culmea e că fundaşul de 24 de ani n-a evoluat în acel meci. "Era în tribună, lîngă alţi oficiali ai grupării, însă, la pauză, a fost văzut dialogînd jovial, la telefon, cu soţia sa. «Mda, e 4-0 pentru cei de la Astra, dar eu nu joc. Asta e! Vorbim după meci», îi zicea Popa nevesti-sii şi era cu zîmbetul pînă la urechi. Nu-l interesa deloc. Păi, ce căuta el, fundaş central valid, în tribună?! De ce să-l mai plătim, ca să-i luăm şi bilete să vadă meciurile?!", au reacţionat şefii.

Vine un fundaş dreapta israelian
Abed Hatem Elhamid, 23 de ani, de la Ashdod, locul 6 în prima ligă din Israel, este aşteptat astăzi în România pentru a semna cu "cîinii" pe 6 luni. Apoi, dacă va da randament, fundaşul dreapta va continua în Ştefan cel Mare. Apărătorul de 1,88 de metri a bifat 7 meciuri în actualul sezon, a mai fost la Maccabi Tel Aviv şi Charleroi. "Sînt nerăbdător să vin la Dinamo, am auzit că e un club renumit din România", a declarat fotbalistul cotat la 100.000 de euro pe transfermarkt.de. (Beno David)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
zecs93
zecs93  •  09 Ianuarie 2015, 17:01
Postat de dinamo..mania pe 09 Ianuarie 2015, 10:00

Tibi o sa vezi adevarata putere a lui Negoita si adevaratul NEW DINAMO dupa iesirea din insolventa. OMUL E MAESTRU IN ARTA AFACERILOR. NU SPUN MAI MULTE. La copii si juniori suntem in frunte, imaginea clubului a fost cel mai bine promovata in perioada asta.... CAT DESPRE SITUATIA FINANCIARA ACTUALA gandeste-te ca SUNTEM IN INSOLVENTA SI MAESTRUL, IMPERIALUL, MAGICUL Negoita ne-a scapat de datorii. E CEL MAI BUN AFACERIST PE CARE L-AM INTALNIT. E UN ARTIST.

corect,corect si din nou corect, multi il judeca acum pe Negoita ca nu i-a jucatori de valoare, dar omuletzzi astea stiu ca clubu este in insolventa, de ce sa dea bani multi acum cand suntem in insolventa ( iar legea nu permite faptu asta) si nu putem sa jucam in Europa, stati sa vedeti adevarata fata a lui Dinamo dupa luna Mai incolo, a si spus negoita la conferinta de presa a nouei organigrame ca Dinamo va aduce jucatori iarna asta, dar mai ales si sa fiti atenti ( pentru reporteri), mai ales la vara cand vom aduce fotbalisti peste media ligii 1, asta ce inseamna dragilor ??? eu stiam acest lucru si va veti convinge dupa insolventa, deacum inclo Dinamo va domina liga 1

zecs93
zecs93  •  09 Ianuarie 2015, 16:58
Postat de zidane92 pe 09 Ianuarie 2015, 09:41

Breaking News:Dinamo a semnat cu un jucator cu cota de 1,8 milioane de euro! Gicu Grozav,noul membru al haitei!

am vazut, orikum ne mai trb un atacant acolo in fata, pentru ca alexe e cu gandu la italieni, Bilinski poate doar o repriza, iar M.Niculae are ceva anisori iar asta se va vedea pe teren :))) grozav e perfect, mai ales ca e nepotu unei glorii dinamoviste: Cornel Talnar :D la Petrolul a facuto f.bine, dupaia pe la Rusi am pierdut conexiunea si nu l-am mai vazut urmarind !!!

zecs93
zecs93  •  09 Ianuarie 2015, 16:52

sa-i aduca pe amandoi: si pe Ngadeu si pe Marc pentru ca Dinamo mai ramane in aparare doar cu nedelcearu ( care e inca tanar) Duraccel si-a reziliat contractu azi, deci am ramas doar intr-un singur fundas !!! SA VINAAAAAAA NGADEU SI MARC BAAA

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close